I need the consultants company who handle the kaduna state contract and supply before payment the suppliers and contractorspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    679,765 i need the consultants company who handle the kaduna state contract and supply before payment the suppliers and contractors tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    19 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $857 (Avg Bid)
    $857 Avg Bida
    26 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel. Saya menguasai bidang manajemen supply chain, kimia sains dan industri dan penulisan akademik untuk skripsi, tesis dan penulisan artikel akademik

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    saya bekerja dalam sebuah bidang jasa yang mana berhubungan dengn supply dan pemasangan kaca dan alumunum

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    amusement park ,in itanagar state arunahal pradesh. [log masuk untuk melihat URL]

    $9 - $73
    $9 - $73
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    What i need is a woocommerce plugin, the plugin must be able to do the following Customer suppose to choose proper service to buy, enter his account information ( like here [log masuk untuk melihat URL]) Fetch his account information showing his account details, choose which photo he want to add likes or comments, pay and receive product Sites im inspired with [log masuk untuk melihat URL] Plea...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    8 bida

    We provide a full turn key managed service for manufacturing Prototype Models. Video length - circa 4-5 minutes We have a 3D model of our building and all the machines and equipment inside. We want to navigate around the building from room to room explaining the different services we provide (eg CAD Engineering, CNC Milling, Rapid Prototyping, Paint, etc). We would want some animation creating...

    $1555 (Avg Bid)
    $1555 Avg Bida
    3 bida

    Time management is something that many people have a hard time with. In order for you to make the most profits as a businessman, it is important for you to understand how to properly handle your time. This may seem like a daunting task, but with the following steps, it’s sure to become a task you can easily tackle.

    $267 (Avg Bid)
    $267 Avg Bida
    6 bida

    Dear Freelancers, This is an advanced project as the name of the project suggested as i know it's a pain in the ass for requesting increase api rate limit on twitter. Requirement of the project 1) FAMILIAR on TWITTER and DISCORD API 2) Can be coded in any advanced language as long the monitor is FAST (I need it to be the fastest in the market) I can provide the timeline of other monitors ...

    $501 (Avg Bid)
    $501 Avg Bida
    3 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    6 bida
    Company Website 6 hari left

    I am looking for a web designer and developer for my business consultancy company

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    36 bida

    Hi this ia Akhil, Iam intrested in making in this job

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Main guidelines/ Purpose: - Applicable, Durable and Compact design taking into consideration the simplicity and efficiency of its components and exteriors. - To provide the BOM and suggested suppliers list for each item/ Component. - An Automated system - Provide the complete design blueprints and equations - The system should work continuously. System Main Components - Sludge Drier. - Gas Treatme...

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    3 bida

    I need someone to scrap contact information from below link [log masuk untuk melihat URL] There are 4083 records, and i need following info in spreadsheet for each RTO name RTO address / suburb / state / postcode Contact name Contact email Contact telephone Thanks

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    14 bida

    Our company has a app that needs to be installed on the iPhone. At present, there is no iPhone Distribution P12 certificate, file created by Apple Enterprise Developer acc.

    $511 (Avg Bid)
    $511 Avg Bida
    5 bida

    PLEASE READ PROJECT CAREFULLY I want to build a website 100% copy of Indian website [log masuk untuk melihat URL] Domain and hosting has been purchased and you have to live the project before handover it to me. Logo designing would be including in this project no extra or hidden charges will be payable, if any discuss before bidding. Theme charges will also including in this project NO extra or hi...

    $258 (Avg Bid)
    $258 Avg Bida
    27 bida
    facebook promotional campaign 6 hari left
    DISAHKAN

    looking to create facebook campaigns and get good sales results, need someone experienced enough to handle the project

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    31 bida

    We all know that there exist different searching mechanisam in excel(Vlookup, Hlookup), However, we need to devolop a similar search engine with the respect to the leaner search of the cell contents. The idealogy would be, we will be breaking the contents of the one cell into string and seach the same with respect to the other cells. This function should work similar to the approximate match of ...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    2 bida

    RESEARCH ON THE HEALTH CARE SYSTEM OF USA This research should cover the healthcare system of the United State of America. and it should discuss the following ; THE HEALTH CARE SYSTEM OF USA ITS HEALTH INSURANCE ADVANTAGES AND DISADVANTAGES OF PRIVATE HEALTH INSURANCE VACCINATIONS QUALITY OF LIFE IN THE USA WHAT PROBLEMS DOES THE USA HAVE IN TERMS OF ENVIRONMENT WHAT DISEASES ARE THE MOST COMM...

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    27 bida