Largest market of wave page design and development in the worldpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    367,225 largest market of wave page design and development in the world tugasan ditemui, harga dalam USD

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    10 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Mencarikan saya petunjuk Pengembangan market terbuka sistem tradisional

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] 23 [log masuk untuk melihat URL] blog

    $2262 (Avg Bid)
    $2262 Avg Bida
    38 bida
    $584 Avg Bida
    3 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Market failure & behavioral bias

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    11 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Lainnya atau tidak yakin Saya mau buat website dgn joomla ekstension easysocial

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Prepacked Yellow noodles to be marketed to food court vendors or restaurants large and small. Aim at muslim market 1st priority, then others

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    3 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Memasarkan berbagai macam produk dalam negeri maupun luar negeri. Pemasangan iklan secara online dll.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida
    content about travel business 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for writers around the world. I have multiple content writing tasks. You must be from europe, australia or america. You must have an old trip advisor account.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida
    Trophy icon Logo/Sign - SURILLION CENTRE 16 hari left

    LOGO/SIGN – SURILLION CENTRE "Surillion Centre" is a project name for healing/wellness services, and will be auspiced under a registered non-profit Charity (Dreams To Miracles Foundation). SPECIFICATIONS: The ORIGINAL logo/sign must be an elegant/sophisticated design, with very rich gold/turquoise colours, curved/flowing features (spinning/wave-type effect), and include wording/te...

    $84 (Avg Bid)
    Dijamin
    $84
    0 penyertaan

    I need a mass open online course platform to be designed and developed.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    5 bida

    I have the largest number of music composed in the world. However, most are unpublished works. I hope to release it to the world little by little from now on. I am a composer. I am not an instrument player. I recruit people from all over the world who will control the copyright of my music. I will recruit people from all over the world to promote my music sales. Thank you as always. Thank you dear...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    What We're Looking For: We're an awesome new startup looking to ramp up on social media posts (Facebook, Twitter, LinkedIn, you named it!) for our new travel and finance/banking websites. Our travel site will primarily be focused on destinations on the Viking World Cruise, while our finance sites cover relevant topics in the industry. We’re looking for a social media manager with...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    4 bida

    I'm a huge fan of The Sims 4. The pack called City Living provided us with an opportunity to live in apartments. The truth is we can't build our own appartments, they are only located in the new world. I want you to build a mod for me that would allow to build apartments in any worlds. A few moders have said that it's impossible, so what do you think?

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    need to develop Podcast app, you can either develop it from scratch or use any ready app clone available in the market. The overall idea is to develop a marketplace for podcast apps with specific user logins for the users associated. Think it like a ecommerce marketplace, similar to that we need to develop a marketplace for podcast apps. If you have any questions, please let me know. I do not ...

    $428 (Avg Bid)
    $428 Avg Bida
    5 bida

    WHO I AM My name is Giuseppe and I am the 3rd generation family business leader of Oleificio Timperio. I am currently based in Singapore, although I am originally from Italy. WHAT IS OUR COMPANY ABOUT In a nutshell, we are a micro-enterprise operating in manufacturing and distribution of premium extra virgin olive oil. Our production site is located in Italy, and to date our footprint extends to ...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    11 bida

    I need someone that helps me to implement Qlik Sense cloud to analize tendencies and margins of a company. To do that, I have to get the information from a ERP ad-hoc that has a SQL server DB. Additional information: 1. The SQL server is in a server in the company 2. Once acquired the data, I need help understanding the tables in the DB. That way, we can make sense of the information.

    $463 (Avg Bid)
    $463 Avg Bida
    8 bida

    I have a Website that brings together fans with their favorite sports teams. I'm looking for a clean, friendly series of logos that with describe that relationship. This is to be used for all sports around the world.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    34 bida
    Fix the bug 6 hari left

    This is online administration program for selling fabric at local market. The objective is : 1. See the stock & add or subtract after sales & stock opname 2. Selling fabric by barcode 3. Record the selling 4. Print current selling item packing list and the invoice 5. Can handling sales return & purchase return 5. Reporting to manajemen

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    19 bida
    DATA ENTRY CLERK 6 hari left

    Story began in 1979 when Dr Rolland-Yves Mauvernay, convinced that many useful therapeutic products were abandoned before reaching their full potential, decided to found the Swiss-based Debiopharm Group. Having started with only two people, Debiopharm is now a group of five companies active in the life science areas of drug development, GMP manufacturing of proprietary drugs, diagnostic tools and ...

    $1999 (Avg Bid)
    $1999 Avg Bida
    12 bida

    I need someone who has done work amd is familiar with SIBERIAN CMS. Please DO NOT BID or RESPOND to this request if you have not done any work on Siberian CMS Need to a programmer to Link an On demand Taxi/Delivery platform to Siberian CMS Ecommerce module (for now, other modules to be added (i.e food ordering and other services) We have Siberian and also several taxi platforms that we can pr...

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    2 bida
    Mobile app development 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like an app for both Android and IOS, to work together with the business website. The app is meant to display and sell products from the online store.

    $721 (Avg Bid)
    $721 Avg Bida
    67 bida

    We need an independent individual to enter shipping orders and create DHL AWB labels for our DHL Shipments. You will need experience in the following requirements as only limited training will be provided. 1. MYDHL+ (new system) 2. DHL Webship 3. DHL Emailship. You will be required to email our shippers to get all the details for their shipment plus documents such as commercial invoice. You will...

    $4220 (Avg Bid)
    $4220 Avg Bida
    2 bida
    Case study 6 hari left
    DISAHKAN

    The growth and explosion of the internet has led to a global market place. Companies can sell products all over the world and never have to leave the bounds of their physically secure location. With this move to a global economy we see an increase in security threats to organizations, individuals and agencies. All these models must have an information system to process, store, and retrieve info...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    18 bida

    We need multiple articles on the topic "How home Cleaners are not eco-friendly or sustainable". Short impactful blogs that lead to an alternative approach that is more eco-friendly. The target audience is people that need their homes cleaned. Our requirements: - Near-native English written language skills and good grammar skills - Experience in writing the articles related to environ...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    42 bida

    We require experience in PHP, Bitcoin and web security as well as demonstrated coding abilites. We need an existing GitHub project ready for production and the To-Do added as per the links below. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Currently this uses PHP5.4 however we need it modified to use PHP7.3 You MUST be able to demonstrated high level experience in such technologi...

    $343 (Avg Bid)
    $343 Avg Bida
    8 bida

    Making a Power System Reliable Objectives: To understand the planning/design process that goes into making a power system reliable. Tasks and Report: 1. To test the reliability of a system we will apply the following rule: No single line or generator outage will leave the system with lines overloaded or bus voltages violating limits. 2. Given the PowerWorld case [log masuk untuk melihat URL] ...

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    7 bida

    I'm about to publish a book but need proof of reading for the English version

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    37 bida