Need website portfolio workpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    358,694 need website portfolio work tugasan ditemui, harga dalam USD

    MatLab Portfolio Optimiser based on a sector

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan website dengan tampilan yang sederhana, bagus dan rapi. dengan fitur pengguna dapat melakukan login ke dalam website tolong lampirkan portfolio projek web terakhir anda, terima kasih

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    6 bida

    Halo bu ositangga. apakah ada contoh portfolio article yang telah ibu tulis? kalau boleh minta no whatsapp nya

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    3 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi p...

    $595 (Avg Bid)
    $595 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan design banner perniagaan untuk diletakkan di instagram, facebook dan laman sosial yang lain. Design dalam bahasa melayu. Sila bagi contoh portfolio dlu sebelum proceed. terima kasih

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    5 bida

    saya sedang mencari pekerjaan, saya ingin membantu bapaka/ibu dalam menyelesaikan pekerjaan dengan kemampuan yang saya miliki. semoga bapak/ibu berkenan mempekerjakan saya. terimakasih atas perhatiannya

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Input data ke komputer menyusun laporan mengerjakan input data

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    10 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    19 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $267 (Avg Bid)
    $267 Avg Bida
    1 bida

    key in data,invoice and anythink

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    8 bida

    bakat dalam entry data , dan dapat bayaran sesuai harapan

    $1156 (Avg Bid)
    $1156 Avg Bida
    9 bida

    Final Android version for Kuku Emoji.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    yar koi kam labh dayen ha................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida
    Annual Report Tamat left

    Penulisan Annual Report "COPY" dengan cara interview bertemu muka, meeting & email. Project dari awal sampai akhir. Dibutuhkan Interview & portfolio penulisan annual report yang pernah dikerjakan. Bayaran lumsum per proyek. Jenis tulisan: formal, bilingual: indonesia inggris.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida
    Ge Design work Tamat left

    bergerak di bidang design web, photograph dll

    $409 (Avg Bid)
    $409 Avg Bida
    2 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin membuat aplikasi cerita anak yang mendidik di iPad. Scope kurang lebih seperti aplikasi cerita "kancil dan buaya" di appstore. Cerita akan interaktif. Selain kemampuan membuat aplikasi iPad, developer juga harus memiliki kemampuan membuat grafis digital yang fun, disukai anak-anak, tetapi tidak norak. Tolong tampilkan portfolio yang pernah didevelop juga desain grafis ya...

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    4 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $5 / hr
    $1 - $5 / hr
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    3 bida

    saya bisa menganalisa data,entry data , dan masih banyak lagi

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida
    Typing Work 6 hari left

    I have a Book that Contain 100 Pages So I need to convert JPG into Word

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    60 bida

    Hey guyz. I need a freelancer who can work in Autocad Revit software for my project in engineering field. person with More experience will be priority.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    4 bida

    A C library is failing on windows 10 OS, need developer who can debug and fix the issue.

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    2 bida
    Hand drawn 2d animation -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    i want 30 sec hand drawn 2d animation please only bid if you have samples in your portfolio similar to what i want. 30 sec for $100(negotiable) link - [log masuk untuk melihat URL]

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    7 bida

    Hi, I am looking for Spanish Voiceover artist. Please share portfolio link in proposal. Thanks

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida

    Hi there, I have a Flutter App and I want a developer to modify few changes on the same. Interested members, please respond because this has to be completed soon. Thanks

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    need an old smart contract to be updated need all the bugs fixed without changing functions

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    i need a logo to present to my office and i was told that logo will be used to our companes youtube channel here below we have put a link to 10 different youtube channels For example tor you to look at there logos and you can tell me what one you feel will be best for our company .. NOTE..Attention if you do not go through the 10 youtube channels you will not be selected for the job because we wan...

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    16 bida

    30 days work PLEASE READ CAREFULLY BEFORE APPLYING looking for Virtual assistant for simple instagram work maximum per day 1 hour but in different timing just doing follow/unfollow and small tasks ... more later on

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    47 bida
    Creative writing 6 hari left
    DISAHKAN

    Answer questions for a portfolio using NACE Competencies.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    18 bida

    This is a gig for general virtual personal assistant tasks. We will start with a very very small project (1hr) and if all goes well, there is potential for this to grow into an ongoing job a few hours per week eventually. Requirements: must speak english very well. Some future tasks may involve making calls for me to US #s. Tasks can include: -help researching (local events) & managing a cale...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    38 bida
    create logo 6 hari left

    create logo to my company, willchoose base your portfolio

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    61 bida
    $108 Avg Bida
    6 bida

    I own a company dedicated to represent chemical companies in the fields of refineries, petrochemical and chemical plants. I would like to create a pdf document to send to my customers based in the powerpoint that I already have, which is not professional. I would like to give a professional image.

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    29 bida

    This project is for 4 social media designs. If we like them, there will be more. Need a professional graphic designer who can deliver 1 design everyday It is usually social media posts. Can also be banners and emailers. Time commitment and ability to meet deadlines is important Please share portfolio link and quote for 4 designs in your proposal

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    22 bida