Whatsapp web downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    203,861 whatsapp web download tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Anis Amira A., boleh whatsapp i 0132752815 utk rate copywriting tak?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Anis Amira A., boleh whatsapp i 0132752815 utk rate copywriting tak?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] Mas Hari, saya baru mencuba mencari kerja di Freelancer. Boleh bantu saya. Profile saya ok tak? Saya tidak mahir berbahasa Inggeris. Boleh Saya minta nombor WhatsApp Mas Hari? Rahmat Salim Johor Bahru, Malaysia rahmatsalim81@[log masuk untuk melihat URL] +60185902189 +60129182189

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    4 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Malam om, bisa bicarakan projek via whatsapp om? Terimakasih

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    15 bida

    Halo bu ositangga. apakah ada contoh portfolio article yang telah ibu tulis? kalau boleh minta no whatsapp nya

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin ada link download software pada blog saya seperti pada website [log masuk untuk melihat URL] blog saya [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $67
    $3 - $67
    0 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $241 - $24067
    $241 - $24067
    0 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Membuat website untuk input data perolehan POIN perhari dan berdasarkan tanggal, perolehan POIN akan di sajikan / di rekap perminggu,perbulan dan pertahun dan di sajikan dalam bentuk tabel dan bisa di download nantinya menjadi file pdf/xls. di website nantinya juga ada menu untuk tambah pegawai,edit nama pegawai,hapus pegawai.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Blog [log masuk untuk melihat URL] Adalah Web Situs Download Film Dan Game Dengan Total Pengunjung Hampir 100.000, Posting Terakhir Tanggal 9 Oktober 2013 Sebanyak 190, Dan Pengikut Blog saya Sekitar 5 Orang

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $35
    $9 - $35
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Restaurant Elite Members Cashback Program I am looking for a developer who can create an app for a restaurant where elite members can register and get a cashback every time they dine in. These are some list of features ***Members*** > Members portal will be hybrid mobile app > Members should be able to download mobile app to register and login, once they login they should be able to upda...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    28 bida

    I need Someone to help me to download this editing software as given in this video- [log masuk untuk melihat URL] . I'll only pay the minimum amount as per your bid . So please first watch the complete steps to download this software and then transfer all files in Google drive as I am not able to download the files as shown in the video , I think there is a problem in my computer . And don�...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    NOTE: BIDDING PRICE WILL BE FINAL. PLEASE READ DESCRIPTION CAREFULLY. Website is PHP made. I need a page to be added which won't be related to the original page. The page will contain A different product or service ( Images & Contents will be provided by us ). The page will contain images, product details, offers if any. and features that's it. Features should be Add Features such a...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    9 bida
    Build a wordpress site 6 hari left
    DISAHKAN

    HI, I need a wordpress site. I have good basic knowledge of how elementor works, creating sessions, column and placing elements. I have also installed smart slider 3 plugin and know how different plugins can be used for chat, forms, whatsapp etc What I lack / am looking the freelancer to do: Creative part that I am not good at, using appropriate images from [log masuk untuk melihat URL] or [log...

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    28 bida

    The goal of this project is to reproduce Two scanned documents in word files (or any other editable format) with the exact wording and sequence. These documents are development control regulations for an area called Diplomatic Quarter in Saudi. They were produced in 1988 in an uneditable format, which makes it harder to search through the book using keywords. There are many tables and diagrams all...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    24 bida

    I need a new website. I need you to design and build my online store for software. pay and enable download button. if anyone has something similar pls let me know. users should have login.

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    7 bida
    Build a webpage 6 hari left

    Iam looking for webpage design. already i have Domine name Subject is related to product trading business required detail of productand feed back in the farm of whatsapp, email and SMS

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    33 bida

    Overview I have a csv with 3 columns (Wattage, Product Number, Lamp Description). I need it to work similarly to this with an updated CSV: [log masuk untuk melihat URL] See CSV attached. Column 1: 'Wattage' This can be used for the filter but would be hidden Column 2: 'Product number' I need this to be turned into a link to download a pdf eg. 12345 would link to ../wp-co...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    27 bida

    Hello there, I need to make a simple page suitable for mobile use. that I want to put in our bio on Instagram so when the customer enters the link he will have the option 1- branches location > when he clicks on the locations icon then he will transfer to another page with the branch name then he clicks at the branch he wants and then will transfer him to the google map. 2- chat with us > w...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    74 bida

    Just like most of the Word documents are made using Microsoft Word, most of the PDF documents are made using Adobe products. However these are mostly static documents like, books, brochures. Another example of a static document is that people sometimes convert their document from Word to PDF. In our study, we are NOT interested in these kind of documents. The software used to create a PDF docume...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon unit and selenium testing 4 hari left

    download the source code named fullstacktutorial from github Open it with visual studio code software Then follow the commands given in the readme file of that project Try Starting client & server application once You might see errors that there is need of any additional software's/libraries or package u have to install those Like sqllite3 package etc Google the steps to install things th...

    $15 (Avg Bid)
    $15
    1 penyertaan

    I need to build a windows application which will create for me a Virtual Camera to be used with any other applications which needs Camera, but this virtual camera will isolate the user background "Without Chroma" like the same feature in MS Teams or Zoom and will replace it with specific image the user will provide it. replace the background in your webcam video app. No green screen nee...

    $493 (Avg Bid)
    $493 Avg Bida
    3 bida

    Hey guys, Any one who can provide a bid for my project. I am interested in having a system that can do the following. DM with your offer, delivery period, and samples. Integrated with invoicing, quotation, receipt issue, lead management, inventory, reporting, follow ups, email scheduling, live chat among users, user activity tracking, document management, contact management, marketing automations...

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    10 bida

    I need a new website. I need you to design a landing page. I need some changes to an existing website. I need you to design a landing page. Basically it's a camera store or you can say an e-commerce website. Check: [log masuk untuk melihat URL] Want Changes List: 1. Header - Footer 2. Banners 3. Product Section 4. App Introduction Section 5. Deal Of the Week Section 6. Blogs 7. New You...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    5 bida

    Saludos, estoy en la busqueda de alguien que maneje mis redes sociales para Ecuador - Español (FB/IG) con visión estratégica, tengo una Marca de empanadas al horno de gran acogida, queremos impulsar que la gente nos conozca y nos ordene por WhatsApp o Facebook. Para esto, nuestras redes sociales (FB/IG) están descuidadas, hay que trabajar en idear un plan y estrategia d...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    3 bida
    ebay api python 6 hari left
    DISAHKAN

    For this project I will need you to create me a python program using ebay api in pyhton. The ebay api uses python 2, so you will need that installed on your system. This is going to be used in the linux environment. YOU MUST BE ABLE TO CREATE TOKENS you will need experience with ebay api and already have your own access to creating apps and tokens. Must already have access to ebay sandbox to work...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    3 bida
    Hemp infographic 6 hari left

    I need a Photoshop infographic template for CBD oil and hemp industry. Well layered and looking at benefits, cures, how these help people. Please don’t download theme from subscription design sites and resale.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    17 bida

    I'm looking for someone that knows how and is comfortable finding and downloading specific webcam porn & possibly recording some webcam streams. I'm not a real technical person and have been having a difficult time doing this. There is not a huge urgency to this project and it could be done over a couple weeks filling in downtime with other projects.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    5 bida

    The Website must have the following: ages: 1) Home Page: Explainer Video or Device Photos Big Text Statement Client Testimonials Text or Video Testimonials Yopto reviews? Text of where it is used and by whom Link to learn more/buy now or Schedule a call Supporters logos? 2) A.R.M.M. Device: Text about the device Quick 10 second video Buy now with Partialy Payment/Trust Badge Clinical Data in...

    $953 (Avg Bid)
    $953 Avg Bida
    41 bida

    Hi I need a compound interest calculator like this one made into a wordpress plugin: [log masuk untuk melihat URL] It needs to have all the same features and graphs. I do not have the formulas you will need to find what is needed. Im sure all is available online. I would also like the Results to have a download option button and to be sent via pdf in an email. Emails will be used to create user...

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    13 bida

    Quote for Mental Health App: The mobile app will be available commercially via Apple and Android store for download and use, and it will have an authentication scheme using biometric data. The application will passively and actively aggregate real-time "patient-generated" data and pass this information to a secure, HIPAA compliant, AWS cloud. The report will then be combined with specifi...

    $1824 (Avg Bid)
    $1824 Avg Bida
    32 bida