Write literature review human computer interactionpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    433,803 write literature review human computer interaction tugasan ditemui, harga dalam USD

    mencari seseorang yg pandai dengan google ads review wajib tembus

    $238 (Avg Bid)
    $238 Avg Bida
    16 bida

    Memiliki passion dibidang kajian dan review aspek isu sosial hingga film

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    10 bida

    Penulis artikel/blog unik dan kreatif mengenai tempat-tempat menarik untuk dikunjungi di Malaysia beserta dengan gambar pelancongan yang menarik di dalam artikel. Tajuk :- 1. Tempat-tempat menarik 2. Hotel / penginapan yang unik/ terbaik/ menarik/ rare 3. Tips/ trik/ penjimatan/ do&don't ketika melancong 4. Aktiviti menarik semasa melancong 5. Review hotel/ tempat/ servis / diskaun atau berkaitan dengan pelancongan. 6. Apa-apa artikel berkaitan pelancongan yang menarik dan viral. Sila nyatakan tajuk yang ingin anda tulis berserta sedikit ulasan isi kandungan. Jika menarik kami akan menghubungi anda. Artikel adalah bukan copy atau spin dari website/ media sosial lain. Mesti original. Jika menggunakan gambar orang lain sila berikan kredit kepada owner. 200 hingga 500 pata...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    15 bida
    I NEED CODER Tamat left

    AUTO EMAIL LOGIN BOT FOR INTERACTION

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    4 bida

    Need (ASP) of systematic review about intervention for stress (student or teacher) in education. Memerlukan kajian sistematik review tentang intervensi tekanan atau kesihatan mental yang berkaitan dengan dunia pendidikan.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    3 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , -

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Menulis Laporan

    $920 (Avg Bid)
    $920 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    13 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    19 bida

    I need you to write some articles. Menulis atau mengetik sebuah artikel saya senang, disaat ada waktu senggang , project ttakhir saya membuat ecommerce syafia plaza,

    $819 (Avg Bid)
    $819 Avg Bida
    4 bida

    Menulis sejumlah artikel Memberikan informasi inovatif & inspiratif

    min $36000
    min $36000
    0 bida

    Sebagai tugasan kolej, saya perlu membuay Literature review untuk 10 journal dalam bahasa inggeris.

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    4 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    Review produk atau mengulas sebuat event, film, penulisan artikel produk dll

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $560 (Avg Bid)
    $560 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel review film

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    Pembuatan game damdaman/basbasan dengan menggunakan algoritma Monte Carlo Tree Search

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Menjadi penulis artikel yang baik

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $458 (Avg Bid)
    $458 Avg Bida
    3 bida

    Proyek menulis novel.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Proyek terdiri dari 2 konsep dasar 1. Mobile App 2. Database Sistem yang terlibat: 1. HRIS (Human Resource Inform. Syst) - Off the Shelf App (Sudah jadi) 2. Asset Management (Kapal Laut) 3. Database Area Pelabuhan (GIS Based) 4. Planner (GIS Based - mirip Applikasi Gojek) 3 Sistem ini harus saling terkait untuk dapat menghasilkan usulan yang menghasilkan informasi sebagai berikut: 1. Personel yang available (sesuai dengan tingkatan dan keahlian) yang akan bertugas 2. Asset yang available (Sesuai dengan properties asset) 3. Area pelabuhan yang available Informasi di atas ini harus muncul di layar mobile dari personil yang mendapat tugas Mohon periksa lampiran file yang berisi business process untuk gambaran lebih lanjut

    $11999 (Avg Bid)
    $11999 Avg Bida
    1 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Menulis attikel bebas, cerpen, ulasan, dan review.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    3 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turke...Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ friends, and Status updates that go back at least 2 weeks. NO BOTS OR FAKE ACCOUNTS OR REAL LOOKING ACCOUNTS. THIS MUST ALL BE REAL HUMAN BEINGS. NO FAKE AT AL...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar menghasilkan satu project yang adalah satu faktor utama kerana saya seorang pelajar sepenuh masa dalam komputer berikan kerjasama supaya dapat berikan perkhidmatan yang baik.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1729 (Avg Bid)
    $1729 Avg Bida
    19 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a bid here if u interested to know full work details . Thanks

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida
    ANALISIS BLOG Tamat left

    Disini saya akan memberikan satu pekerjaan kepada beberapa orang untuk review blog saya, dan saya akan memberikan penawaran 50 $ silahkan kalian tawar harga pekerjaan, kalian kunjungi halaman blog ini, dan coba kalian klik iklan yang ada di blog saya, apakah sinkron sama blog saya, dan memberikan saran tentang penempatan iklan di blog saya. Bagi yang berminat silahkan ajukan penawaran anda dan kunjungi halaman blog ini :

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    9 bida

    Website is based on computer Repair and Online Store Website is Based on WordPress Website has ASTRA Agency already installed Website structure will simple and light weight for speed and performance Website will only use ASTRA element no other element should be used Colour white/Blue Website to worked All Pages should be using same footer Header image of the page can be used based on the services I am looking for Home Page Design with Dummy Text Services Pages with Dummy Text Website Layout will be stay same as Top Menu Menu Slider Services Section About Company Section Other services Testimonials Footer

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    6 bida
    i need an essay writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Imagine that you are writing a rhetorical analysis paper for potential publication in the journal Young Scholars in Writing: Undergraduate Research in Writing and Rhetoric. Review the focus and scope of the journal, submission guidelines and past issues to familiarize yourself with the expectations and style of the journal. The paper should include the following parts: Introduction: Introduce the artifact(s) you analyze. Describe the background, context, audience, purpose, and genre of the artifact. Indicate the aim of your paper and the exigence (the "so what?"). Description of approach: Explain your approach to the analysis in relation to at least two appropriate, reliable sources (for example, other rhetorical analysis papers that informed your approach). Define any...

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    19 bida

    I need a long-term writer with excellent writing skills able to write easy articles. Bulk work. The rate is $0.5/500 words. Great for beginners that need experience! Don't apply if you're not fluent in English!!! *READ PROJECT DESCRIPTION BEFORE BIDDING! *DON'T BID IF YOU DON'T KNOW HOW TO WRITE 100% ORIGINAL ARTICLE *DON'T BID IF YOU DON'T LIKE THE RATE!!! *DON'T BID IF YOU'RE WILLING TO WRITE ONLY 2-3 ARTICLES FOR A GOOD REVIEW. ***The rate is per article not per hour. ***The price is non-negotiable. Add short 150 words sample on topic "N e t f l i x VS H u l u" in your proposal so I can check the quality of your writing first. Warning!!! Bids without proposals will be removed immediately! Important: <...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    Looking for a skilled copy typist to type 853 pages on Word from Jpg. Skills: self employed, Data Entry Executive, Data Entry Operator, Computer Operator, Typist, Freelancers.

    $487 (Avg Bid)
    $487 Avg Bida
    41 bida

    Looking for a skilled copy typist to type 853 pages on Word from Jpg. Skills: self employed, Data Entry Executive, Data Entry Operator, Computer Operator, Typist, Freelancers.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    24 bida

    ...need your help. Generally, your job would be: - to review our requirements (see below) and help us define optimal system architecture accordingly - this part covers the first point and will mostly consist of verbal discussions with our technical staff - to provide technical assistance with the initial setup of a PoC system - this part covers the second point and will mostly consist of helping us with the initial setup of the PoC system Regarding the requirements for the final system, they are: 1. All components requiring an underlying OS should run on top of Linux-based systems 2. Provisioning of AVDs should be simple, scriptable, scalable and cost-effective 3. The interaction with the testing system must not require manual interaction with the UI (exc...

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    3 bida

    As the title indicates, I want you to pass me a project written in Python or NodeJS to scrape a website. It should be consulted every hour except from 12 midnight to 8 AM. And if a specific condition is met, send me an email. Use docker (I will upload it to heroku) and that it can work there freely without the need for a server or having a computer turned on.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    4 bida