4programmer just for learning 4programmer is an amazing website where you can learn any programming language you want the websitpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    454,153 4programmer just for learning 4programmer is an amazing website where you can learn any programming language you want the websit tugasan ditemui, harga dalam USD

    Total Mind Learning bergerak dibidang pendidikan dan pengembangan kemampuan individu dalam mencapai puncaknya

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    6 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Matlab programming

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    17 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    Bahasa/Melayu language

    PHP
    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida
    translating Tamat left

    maybe with some skills i have i can make something that can be used for people who want to learn arabic

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    3 bida

    ...Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan terhadap tekanan • Mampu membuat metode transfer knowledge ( training ) kepada user • Memiliki pengalaman sebagai system analis atau programmer

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untu...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untu...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    EduTainment - Interactive Learning metode belajar yang menggabungkan antara materi pelajaran dan teknologi. Materi pelajaran dibuat dengan kemasan menarik (3D interactive) ditampilkan lewat media komputer, tablet atau interactive board.

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Pl...mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan Plant Inventory Management Syste

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    provide a proposal on how they can best address the growing number of security concerns and NEED ASAP Thank You

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    1 bida

    Video explicativo con Motion Graphics para plataforma E-learning

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    I need a work area developed for my website. It is a simple design and it requires knowledge in html, css, javascript and mysql.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    57 bida

    ...Wallpaper App which displays the wallpaper images that are uploaded via PHP backend. but it takes lots of time to load detail image . need to optimize the code so that wallpapers will load fast on all networks. Present issues need to fix: 1. While uploading an image via php backend the image size increases near to double the size of the original. 2. th...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    11 bida

    Freelancer from Ukraine, Ireland, Finland, Netherlands, Romania, UAE, Qatar, Bahrain, Malaysia, Poland... Qatar, Bahrain, Malaysia, Poland, Sweden, Switzerland, Germany, France, Italy, Turkey, Spain, USA & Australia are eligible to do this task. You must have an old account on trip advisor. I will give you the content to submit on trip advisor page.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need you to write some content for a website 1000 words Need it to be done by monday Top 10 self balancing scouters stuff

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    16 bida

    Freelancer from Ukraine, Ireland, Finland, Netherlands, Romania, UAE, Qatar, Bahrain, Malaysia, Poland... Qatar, Bahrain, Malaysia, Poland, Sweden, Switzerland, Germany, France, Italy, Turkey, Spain, USA & Australia are eligible to do this task. You must have an old account on trip advisor. I will give you the content to submit on trip advisor page.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida

    ...be programmed using its own programming application. A USB2UART hardware is available, which can be programmed by means of a micro USB connection on the PC via Windows. The USB2UART hardware uses the CP2102N chip and programming is done via the USART1 RX/TX pins. Task: Aim of this task is the implementation of a pr...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    We are a startup, and would like to go on Joint venture with some one who is interested in it, the role of that person is to get us the leads in different platform of web and mobile application. The profit from it will be split between.

    $5450 (Avg Bid)
    $5450 Avg Bida
    14 bida
    Mininet based project 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for someone with experience using mininet and ideally q-learning. Let me know what experience you have with mininet and if you have used q-learning before. Include one example of mininet work with some AI Ben

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    8 bida

    We are a Men's lifestyle startup at the very first stage to create content for our website and product placement on platforms like - Amazon, Shopify etc. We need a skillfully creative person to help us build it. I promise learning and some money as well.

    $217 (Avg Bid)
    $217 Avg Bida
    4 bida

    ...marketing and I want someone to guide me on this. I have registered account on clickbank and I'm confused, I don't know which product to choose. Please I need expert to guide me on this affiliate process. This person must ready to give me guild from being to the end. Till I will make money I will through this process. I don't have time for this please don...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    I need expert in Perl Programming. You must have done some projects in the past

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    2 bida

    ...dynamic web Portal using bootstrap onsite in Pune @ our office. Time 1 month 9.30 - 6 pm Monday - Friday Skills Required Experience building complex web-based projects . Programming Skills: Java, J2EE, JDBC, Angular JS , React JS Web development skills: HTML, CSS, JavaScript, Ajax, JQuery,Web Services, Responsive Design Development Tools and Frameworks:

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    9 bida
    I want to sell my Website 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a website but I want to sell it.. contact me if you can

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    We Need a Wordpress Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    ...Developer responsible for front-end development. We are looking for a professional, organized, and energetic Wordpress Developer. Through this position, you will grow both as a professional as well as an individual. This position requires a combination of coding skills and a great eye for aesthetics. We are looking for someone who is keeping up...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    110 bida

    ...solution with the R software environment for statistical computing and graphics. You will have the opportunity to use the analytical features offered by R (through built-in functions and CRAN packages) to perform basic and advanced analytical routines, to explore the machine learning methods presented during the lectures and to use these m...

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    9 bida

    ...proposal back to you ******** Spend some time reading, understanding and only then consider applying..... ******** I will be posting regular tasks ongoing and you can check my track record here. My main aim is to help every new freelancer that is new to this wonderful platform and looking to learn, understand and implement the right steps tow...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    19 bida