Best android utility apps free downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    180,388 best android utility apps free download tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Dat...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    11 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Membantu orang orang yang masih bingung memakai android

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    ...Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    colage projectijhuihiou kjhiuhbuj hguihun uihuibiub iuhiuguhkn

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    ...uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a 1 week period with more

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nb...aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download...

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpas...Printer dengan menekan tombol POWER. 15. Dan Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 sudah siap digunakan kembali . Selesai... Sekian dari artikel Cara Reset Canon MP258 dan Download Restter MP258 semoga bermanfaat bagi anda :)

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida

    Hi, I have a lot of apps need to be advertised, I need a creative freelancer to setup Facebook campaigns for mobile install on Facebook, the relevance score should be 9

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I need blue prints and drawings for new appliance. I currently have a patent pending at the utility phase. The device would be embodied in one mold with two separate chambers. The video in the attachment shows the steam routing through the main barrel. I need to show the garment steamer separate from the blow drying tunnel. You can see more on my

    $1155 (Avg Bid)
    $1155 Avg Bida
    10 bida

    ...conducted to survey all the mobile application in the Kuwait market, in the sector of commerce, health and education. ( attached ‘Phase One - Cover page’ word document + ‘Mobile Apps Survey’ excel sheet ) - Part 2: formatting a Questionnaire ( attached ‘phase two’ word document ) - Part 3: collecting data and analysis ( attached ‘phase three&rsq...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    21 bida

    For a radio station. Transfer webpage hosting. This may include updating some links. Transfer android and ios apps uptading listening links.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    25 bida

    I need an Android game similar to that game with some difference and more addons I would like it designed and built very simple game... [log masuk untuk melihat URL]

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    18 bida

    Hello, I need somebody with experience in ranking books in Amazon Best seller to help me pick the right categories for my book. Thanks.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    ...many other countries. We have just rolled out a new mobile application on Android and iOS however we were left disappointed with the outcome. For this reason, we need: 1) A developer or team of developers that are experienced with and have a portfolio of Google Flutter Apps. You will have to present this to our team otherwise we cannot consider you

    $15180 (Avg Bid)
    $15180 Avg Bida
    65 bida

    See the attached file for the instructions.

    $15 (Avg Bid)
    Dijamin
    $15
    10 penyertaan

    ...required 17. Mobile application for online order no need native wrapper will work since online ordering will be progressive web app 18. POS module to be responsive to work Android Tab and iOS ipad and all desktop or laptop size if pos module work mobile view also it will be grate 19. Waiter Order Screen Required so waiter will take order from table

    $3334 (Avg Bid)
    $3334 Avg Bida
    120 bida

    ...a purchased domain with [log masuk untuk melihat URL] Are looking to get 5 email address created, using our domain. This said we don't want to pay the [log masuk untuk melihat URL] fees and are therefore looking for a FREE alternative to host our emails as such name1@[log masuk untuk melihat URL] name2@[log masuk untuk melihat URL] name3@[log masuk untuk melihat URL] name4@[log mas...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida
    JavaScript Developer (React) 6 hari left
    DISAHKAN

    ...Auth; ● Knowledge of Async (http). In scope of redux, redux-observable, redux-saga, mobx or others. ● Error handling. ● Forms. ● Performance optimisations in react apps. ● Styling react apps. Styled components, JSS, Material UI or others. ● Testing. Jest, Enzyme. ● Git, npm, Webpack. Tareas: ● Front-end development of the working project. ● Writing new

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    55 bida

    Hello everybody! I am looking for somebody who can Fix Deal Website and Develop native APPS according to the API. API is written 50% and rest must be completed in order to make the Apps. Can give you detailed information during chat session.

    $1213 (Avg Bid)
    $1213 Avg Bida
    50 bida

    ...FULLY! I'm looking for an experienced programmer, who could code a script to download from Google Drive & OK.RU. Requirements of the code: - Allow qualities from [log masuk untuk melihat URL] & Google Drive (240, 360, 480, 720, 1080). - Not only one direct link. - Written in Java. - Works for Android. - Doesn't rely on any external APIs. - Use third-party li...

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    4 bida

    I want to create classifieds website and it's android and iso app Please mention if you have any ready script so i can see demo instantly .no problem if it is have some different functionality. Idea, anyone can create account for free with their business info and photos post their product and will visible their products for 30 days -60 days -

    $542 (Avg Bid)
    $542 Avg Bida
    22 bida

    Android app for Samsung phones: Black screen on phone side + active (no black) TeamViewer on remote side I have 2 phones: a Samsung Galaxy S7 Edge with Android 7.0 and a Samsung Galaxy A3 2016 with Android 6.0 The app should work on both phones (if it is possible at all). I need a simple Android app that makes the screen BLACK on the phone side (but

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    3 bida

    please read this and after conforming accept the task, we are a small startup company and we are planning fo...be in similar quality video [log masuk untuk melihat URL] even with voiceover should be the entire package, we will narrate the story. the video should be the best quality and should look much better than the posted video link.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    10 bida

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built. I have a half made app that needs a few things added to it. Looking for a hard-working Individual who will manage to completely finish the application I have within the next 2 weeks. Message me for further details.

    $729 (Avg Bid)
    $729 Avg Bida
    55 bida