Company graphic design offer training location egyptpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    292,907 company graphic design offer training location egypt tugasan ditemui, harga dalam USD
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Menyediakan Latihan Awam (public training) selama 2 hari.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    2 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    ...dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 bulan (yang akan saya beritahukan selanjutnya). Panduan diskusi akan saya berikan, dan apabila Anda membutuhkan training lebih lanjut untuk hal ini, akan saya berikan. Apabila Anda memenangkan bid ini dan bisa menyelesaikan sesuai tenggat waktu yang saya berikan, saya akan memberikan Anda

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    12 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Softw...analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan terhadap tekanan • Mampu membuat metode transfer knowledge ( training ) kepada user • Memiliki pengalaman sebagai system analis atau programmer minimal 1 tahun/fresh graduate dipersilahkan melamar

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (Covering CISA

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida
    event seminar Tamat left

    Saya ingin membuat kegiatan seminar di Belitung memerlukan 1 orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedat...orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedatangan pembicara b. Mendistribusikan daftar hadir kepada peserta c. Membagikan materi training e. Mencetak sertifikat

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    2 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . R...ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    ...Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat di http://www.benysudarmaji.com. Syarat proyek ini adalah : MENJUAL SAMPAI CLOSING

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    ...dimuka setealh Project Selesai berupa DP Royalty, Anda akan mendapat sisa Royaty setiap Tahun 2 X, tergantung Penjualan produk tersebut laku dipasaran. Anda Akan mendapat training Gratis dan bimbingan konsultasi secara online via email, hingga project tersebut selesai. Setiap Project dikerjakan maximal dalam waktu 1 bulan. Bahkan dapat dikerjakan kurang

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Logo design for Company 9 hari left

    Logo design is required for a company named 'Arcithrive Buildtech'. The company is a building design and construction firm which takes up Architectural design, Interior design, BIM (Building Information Modelling) work, Turnkey building projects, Renovation, Outsourcing works. Basically, our company is a one-stop solution company w...

    $36 (Avg Bid)
    $36
    0 penyertaan

    I need a logo designed for my new company.

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    35 bida

    looking for website/webpage design with outstanding graphic, design and colour sense. work from home.

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    23 bida
    Cisco Network Engineer 6 hari left
    DISAHKAN

    Location of the Job: NEW YORK (USA) Type of the job: On-Site Duration: 1 to 2 Days Max Hi, We need a Cisco Field Engineer to do a LAN MAINTENANCE IN NEW YORK estimated job is one day. please see attached document for the job description let me know if you have questions.

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    12 bida

    ...rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login to view URL] ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    35 bida

    ...your commitment for next 1 year which costs 100 usd no skills needed, we can take care of training / tasks / rewards and group learning - proofs available of those who joined and are experiencing learning, growth, rewards, team chats etc 4 - I will give training and also pay for the projects/tasks you do, initially they will be small projects to give

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    7 bida

    ...rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login to view URL] ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    16 bida

    I AM LOOKING FOR A GENDER (WOMEN) TO CREATE WOMAN VOICE VIDEO CLIP FOR ONE OF OUR DIGITAL PRODUCT OFFER ON FACEBOOK; IT CAN BE VIDEO WITH JUST ONLY VOICE AND TEXT VIEW OR WITH VISUAL PERSON SPEAKING FOR THE TEXT COPY; EITHER OR IS EXCEPT-ABLE;

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    4 bida

    As Dataswitcher we have a new website in Wordpress. The content has to be written together with us. The content has to be directly written on the websit...conversion checklists 7. Confirming how to sign off conversions 8. How to setup and use the accountants account We will guide you through the process. Prefably on location in London on location.

    min $40 / hr
    Tempatan Ditampilkan
    min $40 / hr
    0 bida

    Home makeover

    $20 (Avg Bid)
    $20
    0 penyertaan

    We are looking for people who is good @photography. We have real estate portal where we post properties. A photographer from respective location will be hired for property photo shoot, he/she will be responsible to gather excellent photos and require editing to be done.

    $9 - $22
    Tempatan
    $9 - $22
    0 bida

    ...Twitter, Instagram. 4. Create Knowledge post with Linkedin or Facebook or website URL that to be posted on messaging app 5. Candidate from Western Mumbai suburbs Note : 1. Training on social media marketing , content management software will be provided. 2. Proficiency in English is required so one who has done schooling from ICSE school is preferred

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Create a graphic design 2 hari left

    ...in order to make a graphic design for my product, called ''boxing reflex ball'' which I sell it on the online market. The product contains a headband and 2 boxing balls (red and black). It is used for workout and entertainment by all categories of people (men, women and especially kids). To be more precise, I want a graphic design only for the tw...

    $30 (Avg Bid)
    $30
    2 penyertaan

    i want logo for my company that show my work

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    34 bida

    Hi Guys I need a post made for my security company to use to advertise on instagram the offer we want to include is on [log masuk untuk melihat URL] - homepage - we want to use the two popular options in the pricing table. we want to have our logo, website, contact number included on the post and it needs to be eye-catching. logo- attached website - www

    $65 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $65
    7 penyertaan

    We looking for a freelancer who can build e-commerce site for us.

    $4982 (Avg Bid)
    $4982 Avg Bida
    35 bida

    Job Description: Skills: PHP, WordPress, HTML, JavaScript, CSS, jQuery, Bootstrap & AJAX. Candidate requirements: • 5+ years of experience in PHP programming and core Wordpress. • Strong experience in custom plugin development • Experience in resolving complex problems like performance issues, cache issues • ...

    $2772 (Avg Bid)
    $2772 Avg Bida
    8 bida

    I want to build a software that is capable of posting popup ads to any webiste you input for a given period of time (days and months) at a gi...want to build a software that is capable of posting popup ads to any webiste you input for a given period of time (days and months) at a given frequency, possibly in a given location. It has to be very simple.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    6 bida

    The name of the business is Finance Mobile I need the logo to be highly innovative yet simple. I am open to ideas. Select your own colours

    $70 (Avg Bid)
    Dijamin
    $70
    129 penyertaan

    ...you for all your great entries! Prefer to see a Wow design inside the box. a box has plan text out side which looks boring.. and when you open the box wow! lovely fantastic sensation come out of the box!! Company info; -Japan Based Company exports to Europe and North America -Company name - "CABAPOST" -"CABA" means Hippo in Japanese -Co...

    $60 (Avg Bid)
    Dijamin
    $60
    2 penyertaan