Iphone gps map tracker applicationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    342,266 iphone gps map tracker application tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1904 (Avg Bid)
    $1904 Avg Bida
    11 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    19 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    5 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    UPSR - English, Bahasa Melayu, Mathematics, Cina etc

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    kegunaan blackberry sangat fantastis misalnya chatting email facebook browsing bbman what app

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk membuat website Joomla tapi menggunakan HTML yang sudah jadi. Deskripsi pekerjaan: - Tidak ada pekerjaan medesign web, design sudah dibuat dalam bentuk HTML - Mengaplikasikan design yang sudah jadi ke dalam Joomla - Termasuk membuat form contact us dan google map menggunakan free plugin Joomla - Pekerjaan hanya mengkonvert HTML ke Joomla - Tidak termasuk p...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    Hello, saya membutuhkan jasa untuk menggambarkan cover, dan peta untuk novel fiksi fantasy saya. kalau bisa reply ASAP. urgent. thanks.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kecanggihan android kini telah membuming

    $959 (Avg Bid)
    $959 Avg Bida
    24 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Voizy is a new Audio Meme platform launched recently. We want to hire talented Audio Meme makers to create content on our platform. Making memes with our app is easy and only requires creative mind. If you know how to use some more advanced tools that's also good but in the end what matters is that it's funny or some other way interesting. Our Audio Memes are 15 seconds long audio clips....

    $3304 - $5508
    $3304 - $5508
    0 bida

    Re-post due to change requirements to full stack Preference to experienced developers working with (reactnative, firebase and node js) in or near Eastern European time zone Full stack mobile app required for a social meetups application with users profiles, search and filter profiles, location search, filter on map, location checkin, chat, 10 different leaderboards, notifications and inapp store...

    $1351 (Avg Bid)
    $1351 Avg Bida
    28 bida
    web site develop 6 hari left

    website 5pages front database address search bar in map,back database including bespoke homepage contact page store search with location base development dynamic admin client input and edited version

    $587 (Avg Bid)
    $587 Avg Bida
    81 bida

    We want a Ready to Print Sales Brochure as per the attachment. Deliverables shall be editable. Exact details that are to be written in each section of the brochure shall be provided after awarding the project and as your progress section by section. Please submit your previous brochures to evaluate. Mention which software platform do you use for this work. I have 3D Top View of my site layout,...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    34 bida

    I need an iPhone app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida
    Money map design 6 hari left

    I would like a map full of currencies for my business please attach samples of your work

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    9 bida

    Build Unity 2D downhill game IOS/Android. I am looking just for the core gameplay, one map, and one character, with a flat 2d simple graphic and menu just for gameplay testing.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    15 bida

    I need an expert Infrastructure engineer who can help me configure my angular application that is currently deployed on AWS EC2 on an Apache httpd server But is not HTTPS so needs to be configured for HTTPS as well. The domain is on [log masuk untuk melihat URL] which hosts my wordpress website and is HTTPS enabled already... And the angular application should be configured on a subdomain Curre...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    7 bida
    iPhone/android app 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be checked for operation.

    $270 (Avg Bid)
    $270 Avg Bida
    60 bida

    Hi! Before we go ahead, pls note for the below task I look forward to spend/PAY 10k as my monthly budget for DIGITAL MARKETING ,SEO,SMM,SEM ...that is exclusive of any marketing budget.... marketing budgets for facebook,insta,twitter,linkedIN etc can be discussed separately... It's a long term position so please ply apply only if you are available for at least for 6-12 months. You need to s...

    $259 (Avg Bid)
    $259 Avg Bida
    33 bida

    Hi, We have an android application which has a editor where users can post there own content, images, videos, links and text, there is a few bugs with the editor when posting through the application and they need fixing. We believe some of the editor bugs are related to the current library that we are using so if you have library experience this should be easy to fix for you. Our android app is c...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    41 bida

    Without tax forms, without tax gibberish. Employees and students can use the app to do their German tax returns for 2016, 2017, 2018 and 2019 quickly and straight from their phone. Just take a photo of you annual payslip, answer some simple questions and your tax return is ready to submit. Step by step: In interview mode, simple questions will gather all the information you need to prepare your ta...

    $1623 (Avg Bid)
    $1623 Avg Bida
    50 bida

    Please send only serious and valid bids! I intend to create a web platform. The project includes the following works: 1. Setting up a database as well as necessary servers 3. Creation of a web page with functions such as: log in, record master data, search, reservation, video and call conferencing, to-do list, GPS and maps, resource planning incl. Calendar (plan resources), rating function (rat...

    $1208 (Avg Bid)
    $1208 Avg Bida
    74 bida

    I need to build the alphabet learning game in UNITY2D. It should be same as the game “ENGLISH TRACING BOOK ” with some changes. “ENGLISH TRACING BOOK” is available on Google Play Store. You can have very good idea what i want to build by looking at this demo. Please check it out first if you are interested working on this project. -It is unity project and should be built i...

    $258 (Avg Bid)
    $258 Avg Bida
    11 bida

    I have an app based on Ionic 4 platform . I need to host it on apple store. But I am not being able to create apple developer's account. I tried several times to create an account (personal and company both) through different credit cards. They sent mail saying that the order has been placed successfully but the payment never gets deducted. The account still shows pending. It's been ove...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    3 bida
    Tutor app "On demand" 6 hari left
    DISAHKAN

    I need Native apps for iPhone app and Android for on demand tutor marketplace. The idea is simple: when the student needs an tutor, I connected him through the app to the right tutor that he can educate him. Its platform for prospective students to search for tutors, schedule tuition and review tutors. This module (on demand marketplace platform) has been developed among other sectors: taxi,...

    $1210 (Avg Bid)
    $1210 Avg Bida
    85 bida

    Apply only if your Native Language is Urdu !!! Need 3 Freelancer !!! I'm looking for some freelancer whose native language is Urdu. Currently our company working on developing TTS technology for many languages and Urdu is one of them. To develop this technology, We need Large Amount of Data from Urdu language. Your task is very simple, We will give you "Scripts/Text of 1000/1100 sente...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    39 bida

    TASKS A) design some illustrations for our local children courses. B) re-draw the city map illustration in Adobe AI or similar, so we can adapt it to our needs (2x times) INSTRUCTIONS A) Please find out style as an example for the look & feel attached. We want you to come up with a conceptual idea of the illustration and design it. We need: 1-2 illustrations for a parent-child-course wi...

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    29 bida

    looking to locate mobile phones with only a phone number using linux and ss7 system without target phone knowing it is being tracked

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    14 bida

    I have a hybrid ionic application built. Need few features to be added. 1. Send sms directly from the app 2. Read sms from the mobile from a specific number and call an API. Etc.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    7 bida