Restore password admin oscommercepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    455,291 restore password admin oscommerce tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sistem Lost and Found dalam universiti, entiti terdiri dariapa 2, Admin dan pengguna. Pengguna daftar ke dalam sistem menggunakan nombor matrik dan password. Kemudian di dalam web akan ada 'Tambah kehilangan barang', 'Tambah barangan dijumpai', 'update barangan dijumpai', 'update barangan hilang', 'Hubungi kami', 'logout'. Untuk 'tam...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    7 bida

    Kami adalah Teebox Coffee Roastery, saat ini Kami membutuhkan admin untuk social media kami yang berfokus pada social media seperti fb page dan instagram. apabila anda memiliki pengalaman admin social media akan lebih diutamakan, tugas utama dari admin social media ini untuk menaikkan traffic dengan cara like, comment dan berinteraksi dengan akun social media lainnya

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Ahli dibidang pembuatan semua jenis pola pakaian: kaos, baju wanita dan pria, celana, dress, blazer, jaket. berpengalaman lebih dari 35 tahun dalam pembuatan pola pakaian. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Akan membantu perihal pengerjaan online shop. Akan membantu mencari bahan, admin dan operational sehari2

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida
    Help 4 Dashbas Tamat left

    Help 4 Dashbas (Removed by Freelancer.com Admin)

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    Kami dari Bemen Global Resources beralamat di Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani, Kedah. Founder@HQ produk kesihatan lelaki. [Removed by admin] Ingin meningkatkan jualan dalam talian berkenaan produk kami. Perlukan seseorang yang boleh mengawal, mengurus fb ads, meningkatkan sales dan membuat ayat copywriting yang memukau.

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    7 bida

    Saya butuh dibantu untuk laporan keuangan bidang organisasi nirlaba. Jika berminat boleh hubungi saya di wa [removed by Freelancer.com Admin] untuk info selanjutnya. Terimakasih

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Perkerjaan sampingan data entry atau admin

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    6 bida

    pembantu angkat barang rm50 pertrip, kuala lumpur. man only. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    5 bida

    Servis utk ambil dan menghantar barang @ dokumen sekitar johor bahru (skudai/kulai/senai/bandar johor bahru). Harga mengikut jarak penghantaran. [Removed by Freelancer.com Admin] (joy runner)

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    13 bida

    boleh jadi pemandu pelancong , hantar barang , hantar penumpang , atau makanan - [Removed by Freelancer.com Admin]

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesa...

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    9 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard.. [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali [log masuk untuk melihat URL] posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    4 bida

    Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    11 bida

    menulis beberapa artikel online atau menjadi admin yang mengurusi penjualan online

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    Hi Vano Kak dela, ia iz Tbilisi u menai v etom nedeli est online test i xotel tebe sprasit o pomoch, ia paluchu voprosi po imeil i chtobi ti pomogla na atvetov, vremia budet chas, esli smojesh pajalusta prishli mne tvoi skype ili add my akaki_k Voprosi budet po system/network admin i softwrae direction toje, u menia malo opitov v softwrae i po etomu napravleniem xatel tvoi pomosh ti smojet [lo...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    hallo my id pengenjualan , send my balance quickly hallo my id pengenjualan , send my balance quickly

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    kami mencari pembeli CPO yang serius dengan spesifikasi produk sebagai berikut;rn1. Asam lemak bebas (aci lemak bebas) 4,5% maksimum dengan contoh dalam tangkirn2. Tingkat kelembaban dan kotoran (kelembaban dan kotoran) Maksimum 0,5%rn3. pengiriman melalui dumai dan Belawanrn4. pembelian minimum 20.000MT / bulanrn5. masa kontrak 12 bulanrn6. price IDR 9.400/kgrnbagi ya...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Individual can book appointment by filling a form and after paying fee online or option for free consultation should be there which can be enabled or disabled by admin , he can choose with which doctor he wants appointment Data to be maintained Notification to go to doctor Doctor to accept and confirm

    $20 - $171
    $20 - $171
    0 bida

    create dating app , -first make it Arabic lang. -second make similar to tinder functions -third add my icon -fourth make only male see female and vise versa -fifth make free premium for female users -sixth add admin control

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    7 bida
    Dynamic Website with CMS 6 hari left
    DISAHKAN

    Develop a website with Below Pages and each page must have CMS at the Admin Module 1. Page with Text, Media( with description) . Scroll window option. 2 Column Grind option. 2. Common header ( sticky) and Footer 3. Paralax feature 4. Auto Load - Float 5. BLogger page 6. Testimony page 7. Image Gallery ( pinterest type) 8. Video gallery ( pinterest type) 9. Colors Change and font change options. 1...

    $1319 (Avg Bid)
    $1319 Avg Bida
    6 bida

    I am looking for a talented android app developer who can build a news app very similar to Dailyhunt news app with few differences like there should be a section where one can upload his own Videos/Post , need 2 language support , an interactive Admin panel & other stuff! Further details will be discussed later.

    $447 (Avg Bid)
    $447 Avg Bida
    7 bida

    I have to add some functions on my reactjs existed admin panel require tech: reactjs & firebase

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    10 bida
    Typing project 6 hari left

    At this point,we are really fustrated as we cannot meet up with the numerous amount of documents we have presently to be converted from a word file to PDF file with some other requirements needed. So we want expert computer operators,typists and pro writters to work for usWe are looking for a Typist to perform typing and word processing tasks for our company. (Removed by Freelancer.com Admin for o...

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    43 bida

    Hi, I have a codecanyon app code with an admin panel. I need it to set up on my server. No need to upload on App or Play Store Please check the code here. [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    10 bida
    Real Estate Hub Thailand 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi I own and run a real estate agency in Thailand. I have just moved my website and domain to a new provider and looking for some advanced technicals support on a few issues as follows. [log masuk untuk melihat URL] up google Workspace,. Troubleshoot my existing domain and super admin account. Full settings and security review. [log masuk untuk melihat URL] up 3 users email accounts with al...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    I have purchased a complete flutter app with admin panel, and 1 UI Kit with 15 themes in it. I am looking for a Flutter freelancer to reskin the meeting apps with the screens from the UI kit, and adding some changes from the app for additional features. Tasks: 1. Combining the Meeting app with new skin from UI kit 2. Flush the features out so all the features in meeting app flows with screens tak...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    11 bida

    Hello! I have a premade website, and I need someone to create connect stripe payment system to our website so that we may accept payment. Requirements: 1. We need you to create a password-protected stripe checkout payment system. and once the user enters the password, they should be asked their billing information, and then charged. 2. This payment will be a subscription, (not sure if it matter...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    This project comprises of 3 components: 1. Website with a shopping cart facility 2. Customer login area to track the progress of a job, purchase more items 3. Admin system to manage the jobs Website: It's a photo manipulation service The designer will take jobs via his website: A customer will upload photos, make payment in advance and add additional items to his shopping cart Website - Cu...

    $10735 (Avg Bid)
    $10735 Avg Bida
    19 bida

    Hi i have a website with user database and admin users as well . however i need sloghtly more admin privaledges and distincitions i also would like users to be able to submit their work to admins . so not a messaging system but a notification to the user post for admin to reset their ability as user. Need help with slight design change as well

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    9 bida

    This is a Group on facebook called " About Watches " and i want to make a homepage connected to that. This is some of what im looking for: Display : Very very modern . -Automated email confirmation when customers buy anything in the shop. - Payment method for shop - and you everything you need to run the shop. - Userlogin / Account to forum. (Connecting whit facebook maybee?) - Ad...

    $1132 (Avg Bid)
    $1132 Avg Bida
    27 bida

    Need Salesforce Administrator with Experience on CPQ

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a sleek interface for our admissions applications management It has to be similar or exactly like this portal already available online ([log masuk untuk melihat URL]) Before bidding for the project kindly go through the portal and furthermore its developed on Metronic - Bootstrap 4/5 HTML, Laravel Admin Dashboard Theme Only apply if you can deliver something similar or exactl...

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    4 bida

    I will need a web based program that send messages to a list of whatsapp numbers with: - can store an amount of ilimited separated lists of numbers. - need to allow unlimited number of users where each one will manage their own account. - all data will be stored on the platform database - a list can have a sequential list of messages (as in an autoresponder email), and the messages are trigged ma...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hi Desource Translation, We would like to hire you for translation to Italian using our online interface. We are an online pre-employment assessment provider and wish to translate some test content from English to Italian. We have an automated translation interface that must be used (we will provide URL, login ID, and password). The content has already been mostly translated using computer ...

    $525 (Avg Bid)
    $525 Avg Bida
    1 bida

    We need a plugin for WordPress + Woocommerce to enable the following functions: - Settings page where admin will be able to set username and password for API interactions with another existing system; - When a new customer registers it will call an API to register the customer on the another system; - When customer updates account it will call API to update the account on the other system; - When...

    $411 (Avg Bid)
    $411 Avg Bida
    18 bida