Test inbound oracle appspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    183,070 test inbound oracle apps tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    10 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $484 (Avg Bid)
    $484 Avg Bida
    11 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    test test set set tset set set set set st set set set set sert sert

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Hi Vano Kak dela, ia iz Tbilisi u menai v etom nedeli est online test i xotel tebe sprasit o pomoch, ia paluchu voprosi po imeil i chtobi ti pomogla na atvetov, vremia budet chas, esli smojesh pajalusta prishli mne tvoi skype ili add my akaki_k Voprosi budet po system/network admin i softwrae direction toje, u menia malo opitov v softwrae i po etomu napravleniem xatel tvoi pomosh ti smojet [lo...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    This job can be done either manually or with a macro and is very easy but needs to be done accurately and involves joining different files together.. It may mean you have to add new columns but this test will show if you understand I have lots of files to join Please prove to me that you can do this job and bid your $$ rate per hour.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida

    registering in app contactsafe is not working properly, i need it to be tested. Its possible to register with fb, g+, and with email adress, i need somebody who makes 3 registrations on app contactsafe with an android device and makes 3 registrations on app contactsafe with an ios device.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Requirement: I want to get notifications from an Online Poker Website ( [log masuk untuk melihat URL]). They have both Website and Desktop Apps where the game lobby can be accessed from. I need to get notifications from the Website whenever a Certain type of Games are running, Along with the Id's of Players currently playing in those respective games.

    $571 (Avg Bid)
    $571 Avg Bida
    5 bida
    Manual Testing of Web App 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a person or team who can do manual testing of the app and post 100 defects. Please bid for finding 100 defects (custom, flow, spellings, emails etc.) in the app Test cases are also written, if you want to follow, I will share but this project is more about testing the app from user perspective and security etc break the app for a bonus and P1s [log masuk untuk melihat URL]

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    9 bida

    ONLY AUTHENTIC BIDS - NO PLACEHOLDER! NO BUDGET INCREASES. Community & Dating Project for Airliners iOS & Android App User create Profile via Facebook, Google or Email. Timeline like Facebook, Chat, Subscription Plan, add on features, website with app links and explanation about the community. Profiles with pictures, useful information Profile verification with Company ID Modern &a...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    17 bida

    Buscamos un experto formador en cursos de la suite de Google así como aplicaciones de google, presenter, sheets, forms, etc para elaborar contenidos audiovisuales para cursos de formación.

    $829 - $1658
    $829 - $1658
    0 bida

    I have two queries one which selects the IDs: SELECT CLIENT_REFERENCE FROM [log masuk untuk melihat URL] The problem that i have is I need the query below run for each ID. I have put the text "THIS NEEDS TO BE REPLACED WITH THE ID" where the ID (CLIENT_REFERENCE) needs to be placed. The I cannot use an IN statement because I also need the CLIENT_REFERENCE to appear for each record ret...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    ONLY AUTHENTIC BIDS - NO PLACEHOLDER! Community & Dating Project for Airliners iOS & Android App User create Profile via Facebook, Google or Email. Timeline like Facebook, Chat, Subscription Plan, add on features, website with app links and explanation about the community. Profiles with pictures, useful information Profile verification with Company ID Modern & User- friendly App...

    $800 (Avg Bid)
    $800 Avg Bida
    27 bida

    We have our web app ready and in use, below is the URL [log masuk untuk melihat URL] We are looking for a person or small team to develop mobile apps for this. The backend is developed in Yii 2.0 PHP framework / MySQL. It is not API based as of now but YIi provides simple output type to be change to API to get API output. Preference is, looking for someone who will be doing both the mobile and web...

    $534 (Avg Bid)
    $534 Avg Bida
    26 bida

    Since we have working apps for both Android and iPhone. At first, we are wanting to improve android(android Smartphone). It is to be able to also directly source a UVC camera like the one shown in the youtube video to at least an Android camera. Currently, we have to take a snapshot and go to a file on the phone to poll the data. If you can see the "Youtube" it is an example of the micr...

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    13 bida

    I need someone who can design a login page for asp.net web api, using oracle database and the frontend is going to be angular 7

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    17 bida

    We are looking for freelancers to receive incoming calls from our prospects visiting our websites after receiving promotional emails during our campaign. We are looking for native speakers from Great Britain, South Africa, Russia and France. Being bilingual is an asset. Please send us your price list, experiences and a list of your work tools.

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    3 bida

    We want to do design a logo for our company. We are developing web and mobile apps. Our website: [log masuk untuk melihat URL]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    29 bida

    Hi, I need someone to write a code to parse data from incoming gmail and send the data to google sheets using Apps Script. You should be expert in google sheets and apps script Please do not bid if you do not have expertise in setting up Integromat scenarios. Also please tell me what 3 x 4 is so that i know that you read the description thoroughly. Regards, Raj

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    I want a dream 11 type apps . If anybody are capable to build a dream11 type apps please call me

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    15 bida

    We are seeking for talented, professional app developers who can Several apps in Mongolian language for us. We will send the special order to the selected developer.

    $576 (Avg Bid)
    $576 Avg Bida
    52 bida

    We Have a React.js based Online Quiz Website, completely built and working, Needed an expert for Design Changes and Code Modifications as explained in the PDF and also need to upgrade the Code to latest React version. Around 37 modifications, requirements list pdf will be provided personally.

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    12 bida

    build an android app like truck suvidha to carry load in city and out of city. i need to seperate apps 1 for driver and 1 for user.

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    50 bida
    need Mobile apps development 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for company to develop my mobile app in flutter.

    $250 - $750
    Sulit
    $250 - $750
    142 bida

    I have a project idea that i want to develop as a website and an app (ios and android) The idea is to design and develop a business directory website and mobile application (Android and IOS) for the user. The website and the mobile application will be multilingual (German, English, Swedish and later few more languages ). As per our high-level requirement we believe there will be following user p...

    $6921 (Avg Bid)
    $6921 Avg Bida
    110 bida

    My company needs help with coordinating/scheduling pre-sale appointments with warm inbound leads and post-sale with clients to schedule their onboarding, gather info, etc - which all requires phone calls in PERFECT spoken English, as they are all US-based clients. If you are interested, please include a call sample (ideally sales related). Also, experience selling software services or products is...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    17 bida

    We need a single dedicated part time resource on Angular7, ngrx, charting libraries, unit test cases in jasmine karma with 100% code coverage to give support on weekdays morning around 90 minutes IST 6 00 am to 8 00 am will provide 20000 per month and minimum 4+ years of experienced resource only eligible for the bid.

    $175 - $526
    $175 - $526
    0 bida

    I'm looking for someone with Product Development and Management experience. Following are the requirements. - Requirements analysis - Convert business requirements to technical features and requirements - Wireframing for mobile apps, websites, backends - UX improvements (to improve conversions) - Fast turnaround and response quickly - Must be available for S kype meetings with Product Owner...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    11 bida