The history of graphic designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    255,875 the history of graphic design tugasan ditemui, harga dalam USD
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    Tragedi,baik cerita kenangan dan kejadian

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Design web pages untuk halaman utama , dengan graphic design yg menarik .

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I'm the factory to produce the fabric especially in toys,sometimes used in slippers and garments, I need a person help me search the market and connect the client,ask them if they have willing to check my product

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Hi The Seo Specialist G., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida
    Graphic Designer 6 hari left

    Looking for an expert graphic designer who can make unique designs for my textile business

    $837 (Avg Bid)
    $837 Avg Bida
    35 bida

    OUr business needs to track conversions via our website. This little job/task includes adding Google ads and Capterra tracking codes on the Wordpress website without a Plugin

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    19 bida

    I need some graphic designs for my t shirt line

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    27 bida

    Công ty PROSEEDS Việt Nam tuyển dụng vị trí kỹ sư phần mềm Part-time Về PROSEEDS Việt Nam: Công ty PROSEEDS Việt Nam là chi nhánh của công ty PROSEEDS tại Nhật Bản, chuyên cung cấp các giải pháp Elearning toàn diện cho doanh nghiệp và tập đoàn (hệ thống quản lý học tập, số hoá nội dung đào tạo). ...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    2 bida
    Graphic Designer 6 hari left

    graphic designer for law journal , book , newsletter , web designing work . Need to enagage someone by end of day today for a month . My law firm shall have him/her on a monthly retainer of 45000 INR .

    $4832 (Avg Bid)
    $4832 Avg Bida
    3 bida

    Before you bid, check our "Employer Profile" on Freelancer.com and see the reviews from other freelancers Hard work and timely delivery will earn you quick payment and a 5-star review ************************************************************************************************* I have the names and current designations of 750 Marketing Managers in New Zealand Your job is to find m...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida
    graphic designer 6 hari left

    For a simple corporate anniversary banner

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    37 bida

    I am looking for wordpress expert who can edit and complete the website content. 1. Update the website contents 2. create or fix the images to meet business quality website 3. fix the layout and color if needed website is already live so you will working on live website. website has already working template contents are almost 40% complete 20-25 pages total just tie up the loose ends and fin...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    38 bida

    I'm writing a book, but words don't do it justice - I want to make it a graphic novel. Problem is though, I'm not too good at the drawing aspect. I have everything figured out - from the schoolyard, the coat of arms, designs, everything! My budget is slightly tight unfortunately. Payment would be by the hour for the duration of the project. Images of the characters and what I have ...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    18 bida

    I need kind of private messenger for Android and for iOS to communicate with the customers of my company, so users can register with their mobile number, and I want to be able to approve them one by one. There should be basic features such as texting, voice call, voice message, video call, and a file manager to share and save the files.

    $227 (Avg Bid)
    $227 Avg Bida
    8 bida

    I have a web page that uses font awesome for two icons on the page. Since it is only two items, I want to eliminate font awesome from the page to speed up load time. However, I want to keep those two icons and the associated effects it has, I want to find someone who can do that for me. Knowledge in HTML, CSS, Bootstrap is probably necessary. Budget is low for this job, however, I have future ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    27 bida

    I WOULD LIKE A GRAPHIC DONE FOR ME. I WOULD LIKE IT DONE SOMETHING LIKE THE IMAGE I WILL BE ATTACHING. DO NOT HAVE FUNKOFINDERZ WRITTEN ON IMAGE. PLEASE HAVE MY PAGE NAME INSTEAD WHICH IS THECOLLECTAGRAM AND PLEASE HAVE A DIFFERENT BOX AND DIFFERENT COLORS THAT STAND OUT.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    20 bida

    I am looking for a Part time Virtual Assistant who can help me manage my Social Media Accounts (FB, IG, Pinterest, Twitter) schedule content, engage with groups and individual within the specific niche and grow followers. Someone who has a passion for creating fun and engaging content, has copy writing skills and social media savvy. This project although starts with part time hours, I am looking...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    7 bida

    Busco equipo de desarrollo para la programación y diseño del siguiente juego: [log masuk untuk melihat URL] La programación deberá desarrollarse en Game Maker Studio 2 y se deberá programar las funcionalidades ya existentes del juego y agregarle el multijugador online, ranking y perfiles. Por el lado del diseño, se retocarán algunos diseños...

    $3768 (Avg Bid)
    $3768 Avg Bida
    19 bida

    Please design a site icon graphic. Must be 512 px x 512 px. The theme is fruit as the site is called Grow More Fruit. Please research what a site icon is if you aren't familiar.

    $10 (Avg Bid)
    $10
    3 penyertaan

    Hi The Ideal Experts, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    1 bida