Website template non profit organizationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    2,000 website template non profit organization tugasan ditemui, harga dalam USD

    temanya seperti

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah...lot 0.02 dan lot ketiga adalah lot 0.03. 3. apabila lot buy ke dua dibuka,saya mahukan nilai lot pertama (0.01) di buka dengan posisi sell. jika lot buy ke 5 di buka, sy mahukan nilai lot buy ke 4 dibuka utk sell. buatkan satu nilai variable utk saya set distance utk setiap entry. 4. lot sell mempunyai setting utk take profit. 5. dan saya mahukan ada pilihan untuk take profit dengan utk buy, seperti contoh jika sy mahu lot buy ditutup kesemuanya, jika total floating sudah profit 1usd dan semua entry akan tertutup. 6. Apabila sudah tertutup semua entry, sy mahukan EA kembali ke strategi No.1 dan keadaan ini akan berulang ulang. jika kamu ada pertanyaan,silakan berhubung dengan saya di talian whatsapp +60168663539....

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Oleh itu, kami memerlukan penulis upahan ataupun khidmat 'Ghostwriters' ini untuk menulis buku Hear Me ini.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    10 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    1 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $1783 (Avg Bid)
    $1783 Avg Bida
    7 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida

    template sesuai kengingan anda

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    4 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida
    bookeeper Tamat left

    get my profit and loss done have my accounting

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    14 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa 0838 808 1500 7FAB7D21

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    template yang enak dipandang dan eye catching. tidak membosankan, dengan tema kopi dan kesederhanaan tapi memukau

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    1 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 - $15
    $15 - $15
    0 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $748 (Avg Bid)
    $748 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain da...dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database untuk Financial Accounting (mySQL based) 2. Query untuk menghasilkan laporan yang diinginkan : - Laporan Jurnal - Laporan General Ledger - Laporan Trial Balance - Laporan Balance Sheet - Laporan Profit...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    1 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    15 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    10 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA sl...eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic kebalikannya (open buy logic) ( contoh EMA 5 cross down EMA 10 ).. 3. close buy logic EMA fast memotong kebawah EMA slow..konfirmasi close buy tunggu 1 bar berikutnya EMA fast tetap dibawah EMA atau stop loss /take profit (extern) done..lanjut eksekusi open sell logic 4..close sell logic kebalikannya ( close buy logic ) loss dan Take profit dapat di ubah ( extern ) frame extern periode extern

    $12094 (Avg Bid)
    $12094 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan desainer web utk custom OJS template (Edit CSS)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    1 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

    $6 - $12 / hr
    $6 - $12 / hr
    0 bida

    membuat template blog komersial

    $402 (Avg Bid)
    $402 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3197 (Avg Bid)
    $3197 Avg Bida
    3 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke la...stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away profit jika pending oder terbuka boleh set profit contoh 100 ea akan close...

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers h...

    $732 (Avg Bid)
    $732 Avg Bida
    4 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm mana?

    $212 (Avg Bid)
    $212 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi yang di ingin disampaikan, sbb : 1. Milestone 2. Strategi untuk mencapai Visi Misi Organisasi 3. Sarana & fasilitas yang diberikan oleh organisasi

    $5106 (Avg Bid)
    $5106 Avg Bida
    2 bida

    penulisan artikel berbagai hal,di jaman sekarang ini pasti bayak hal yang dapat di beritakan kepada publik baik itu artikel ilmiah ataupun non ilmiah,bayak sekali hal hal yang dapat kita tulis untuk di publikasikan ke masyarakat dan untuk penambah pengetahuan.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun saya d freelancer ini

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $6 - $20
    $6 - $20
    0 bida
    Acdert Store Tamat left

    melayani para konsumen yang membutuhkan jasa sponsor2 secara online 24jam non stop.. silahkan hubungi jika berminat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    EA dengan strategy kalo trade pertama dengan lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan seterus nya sampe total dari semua trades ini positive dan mengenai target profit.

    $400 - $400
    $400 - $400
    0 bida

    ...should display accurate and up-to-date information about the stock market. - Order Placement and Execution: It should allow users to place buy/sell orders and execute them seamlessly. - Portfolio Tracking: The platform should include a feature that monitors the performance of a user's portfolio. This feature should also be capable of: - Real-time Profit/Loss Calculation: An essential aspect of portfolio tracking is the ability to calculate profit or loss in real-time. - Graphical Representation of Portfolio Performance: Visual representation of portfolio performance can help to facilitate a better understanding of the data. - Alerts for Price Changes: Users should receive alerts for significant price changes that could impact their portfolio. Ideal Skills...

    $284 (Avg Bid)
    $284 Avg Bida
    4 bida

    I require a skilful web developer to update and enhance our church's informational web page. The project will involve several tasks, brought to life with a bright and colourful design scheme to represent our vibrant community. Key Requirements: - Developm...- Lastly, 'Contact Us' page should provide all necessary contact information, from physical location to email address, with a message form for effortless communication. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in web design and development, particularly for informational sites. - Strong understanding of building vibrant, engaging, and user-friendly pages. - Knowledge of the church or non-profit sector would be beneficial. - Excellent at interpreting client vision and striking a balance between fun...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    67 bida

    In need of a proficient developer who is adept at developing systems using PowerApps and PowerPages. The task at hand involves creating an appraisal system for an organization, which includes the following elements: - Performance tracking - Goal setting and tracking - Feedback and comments section The system will not integrate with any existing systems, instead, it will be a standalone system with the capability of data import/export. A key prerequisite for this task is understanding and implementing varying access levels based on the role hierarchy of the organization. Each role within the organization will have different user permissions. Restrictions will be employed, allowing certain roles comprehensive access, while limiting access for others. The ideal candid...

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    6 bida

    Code a dynamic input field feature for quick data entry of an items data facts (options). The goal is to streamline the input process for users, making it intuitive and efficient. Requirements: 1. Dynamic Input Fields: • Initially, a single input field is ...more than one input-card, i.e. the js must be linked to the id of the div's (i.e. one form is "colors" and the other form is "sizes"). Deliverables: • Functional web component (html) with the described dynamic input and autocomplete features. • Clean, maintainable, and well-documented code including js-code at the end of the page. Use „Nice Admin“-Template for demonstration: HOW TO WIN THE CONTEST: Please provide url or screenshot(s) of working solution.

    $10 (Avg Bid)
    $10
    2 penyertaan

    ...seeking a talented designer to create a customized PowerPoint template that elevates the professionalism and consistency of our reports and presentations. Key Requirements: - 14 Content slides as outlined in the attached document. All slides embedded as masters. - Color scheme outlined in the attached document. - Content slides and charts must be pre-formatted in the agreed color scheme with all aspects standardized and uniform. For discussion and your feedback: - Fonts: Modern, professional san-serif fonts like Open Sans, Roboto, or Helvetica Neue (open to suggestions). - Look and feel: Modern, fresh, professional, clean. - Imagery: Template will incorporate icons that complement the overall design. File / Compatibility: - Final template to be delivered as pptx...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    91 bida

    I'm looking for a website designed in PHP that will facilitate a support exchange system. I need the website to cater for both Support Givers and Support Takers. Below are the specific requirements for the project: - **Platform**: The website should be built in PHP - **Display for Support Giver and Taker**: I need the website to display "Company/Organization name" for both Support Givers and Takers. - **Filtering**: The list of Support Givers and Takers should be filtered by "technology expertise". Ideal skills and experience for this job include: - PHP development - Website design and development - UI/UX design for a user-friendly support exchange interface - Experience in building and handling similar platforms. Pleas...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    20 bida

    I'm seeking a skilled PowerPoint creator, specifically experienced with Windows OS. Key Project Details: - This presentation is for personal use, hence it should look clean and professional, with an appropriate design for a non-business audience. - I'm looking for someone capable of implementing basic transitions between slides in my presentation. Ideal Skills: - Proficiency in PowerPoint, especially in tailoring presentations for personal use. - Knowledge of crafting basic transitions to enhance the visual appeal of the slides. I'd appreciate if you can bring creativity and attention to detail to this project. Please provide a sample of your previous work if possible.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    45 bida

    I'm on the hunt for a talented and experienced graphic designer. This is not a typical design job - you will create and manage the publication of t-shirt designs on my Merch by Amazon account and in return, I'm offering a 50% profit share for your work. Here's a little more about the project: - Target Audience: Our designs are primarily for the adult market. Your design skills should be versatile enough to appeal to this audience. - Design Style: The style of the design hasn't been decided yet, this is something we can collaborate on. Essentially, the designs need to be engaging and high-quality enough to attract purchases. - Themes: At the moment, I haven’t settled on specific themes or topics for the designs. Creativity and input from your side are welc...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    28 bida

    Hi everyone, I am looking for a freelancer who is able to help me with a Magento 1 task. I got a template: ‘’Porto theme’’ and I can’t find out how to build / structure pages properly. The manual is not sufficient for me. How can I integrate the page structure of a demo (home)page for example? The automatic function is not working for some reason. I have contacted the developers: ‘’P-themes’’ and they suggested to go into the folder: ‘’app/code/local/Smartwave/Porto/etc/import’’ on the server, but from there I don’t know how to integrate these (short)codes on the page properly. Hope you can help me integrate it and explain how to build a page this way. There are some other pages that I want to stru...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    15 bida