How to color inside the lines in clip studio paintpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    761,832 how to color inside the lines in clip studio paint tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Matlamat Projek Matlamat projek ini adalah untuk membangunkan sistem yang sangat berguna untuk memudahkan pengguna melalui aplikasi mobile yang ingin mengupah seseorang mendapatkan perkhidmatan pengasuh berdasarkan bajet dan keperluan mereka tanpa membuang masa dan untuk mengelakkan sentuhan fizikal yang rapat. Projek ini terbahagi kepada tiga iaitu pelanggan, pengasuh dan pentadbir sistem. Objektif Projek Untuk mencapai matlamat projek, tiga objektif utama telah dikenalpasti. Tiga objektif pembangunan sistem adalah seperti berikut: i. Untuk mengkaji perkhidmatan permohonan pengasuh di rumah pelanggan. ii. Untuk mereka bentuk dan membangun sistem sedia ada untuk perkhidmatan aplikasi ‘Sistem Tempahan Pengasuh Bahagia’. iii. Untuk menguji dan menilai keberkesanan pen...

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    3 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    7 bida
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Controller ps4 dengan mahkota atau yang berkaitan dengan gaming

    $541 (Avg Bid)
    $541 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    2 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $1758 (Avg Bid)
    $1758 Avg Bida
    1 bida

    Pembutan program dari bahasa pemerogaman c# misalnya : prohram absensi, program kasir dll

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    ...Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingkat Dasar Fak. Sastra Indonesia Unair - Jawa PosKUALIFIKASIMampu mengoperasikan sejumlah software seperti: Adobe Photoshop, Cool Edit Pro, Adobe Audition, Microsoft Word, Microsoft Frontpage, Macromedia Dream Weaver, Windows Movie Maker, Ulead Video Studio dan Internet....

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat sebuah tools . fast builder android . supaya saya tidak menggunakan android studio atau eclipse .. jadi intinya saya ingin pekerjaan saya menjadi lebih mudah . saya memmiliki sourcode andoid yang di jadikan tools

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $11 - $17 / hr
    $11 - $17 / hr
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode scanner. Perangkat mobile berbasis Windows CE sudah saya beli (bisa saya tunjukkan jikalau kita bertemu). Aplikasi bawaan dari barcode scanner juga sudah ada (bisa saya tunjukkan juga demo scan seperti apa). Aplikasi ini akan distart di gudang saya untuk memulai proses scanner. Yang saya perlukan adalah untuk mengkonek aplikasi ini dengan database saya.

    $564 (Avg Bid)
    $564 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan output : Mencetak. 5. Mampu membuat Alert / Notifikasi : email , SMS, WA ( bisa nggak ya ? ). Proyek ini betul-betul hanya untuk pembelajaran buat saya pribadi. Jadi lebih bagus lagi kalo sudah ada aplikasi jadi yang memenuhi item2 di atas tinggal di ajarkan kepada saya

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $528 - $1055
    $528 - $1055
    0 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : jika berkanan bisa langsung contact saya di : super terima kasih

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $324 (Avg Bid)
    $324 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    - Meng arransement sebuah lagu - Edit clip / Company profile - Menciptakan lagu - Membuat logo Minat Hub : 085860334026 / 089677403889 (Virgo)

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    ...retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what ...

    $732 (Avg Bid)
    $732 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    bergerak dibidang salon perawatan mobil yg menggunakan technology Nano ceramic yg bisa melindungin dan mempertahankan keaslian warna cat mobil dgn standart internasional

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Design t-shirt Tamat left

    Salam sejahtera semua, saya adalah pemilik sebuah syarikat dalam bidang tshirt printing. Saya ingin memulakan project membuat tshir branding saya sendiri, Saya mencari designer yg boleh buat design yang unique pada baju tshirt especially tshirt white or black color. I need design yang unique such as 3D look, funny design yg boleh diterima kalangan org malaysia especially islam

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    We are a UK based company called Love Public Speaking. I need an accountant to do monthly payroll for one employee based in the Republic of Ireland. This is a full time employee. We use Zoho Books. We would like to see quotes for a monthly charge to do this and we are looking for the best deal. Thank you.

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    12 bida

    I have a logo sting already but I can't find the original file. I need it copied and a new one made with a couple of different tag lines for the different divisions of the business I do. Instead of Platform it will now be Solutions. I need one for commodities and real estate also.

    $330 (Avg Bid)
    $330 Avg Bida
    35 bida

    The module should integrate, Website, CRM and customer Portal. Need a basic form in website to collect some information and create a lead in CRM, just like the core "website_crm" module. Workflow: - Collect information in website; - Create lead; - Make available in customer portal: In CRM there will be 4 additional fields: - available_in_crm; - color; - url; - picture; This 4 fields will be in website form as per described in atttached document. At the end, customer should be able to see his leads in customer portal with very litle information available. Attached a detailled document about the requirements.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    8 bida
    Make my logo sting 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a logo sting already but I can't find the original file. I need it copied and a new one made with a couple of different tag lines for the different divisions of the business I do. Instead of Platform it will now be Solutions. I need one for commodities and real estate also.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    63 bida
    Shed Studio -- 2 6 hari left

    20x24 shed with 15 feet ceiling

    $836 (Avg Bid)
    $836 Avg Bida
    34 bida
    Shed Studio 6 hari left

    20x24 shed with 15 feet ceiling

    $856 (Avg Bid)
    $856 Avg Bida
    41 bida

    Starting a side hustle and will be selling candles at craft/vendor fairs. Currently looking for just a 2-page flyer that has scent descriptions for 14 candles. I have the logo, color palette, descriptions, and images of the 14 candles. Two milestones: 1. flyer template design using logo and color palette 2. minor editing of 14 images to be used in flyer - the lighting isn't consistent and looks gray/blue - need them to be consistent and brightened up a little

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    54 bida

    Looking for a brand designer to take on my MoreToLife branding. It will be a project with website building, logo design, illustrations, (eventually merch branding). Color palettes & fonts. We are rebuilding the whole brand and need help with everything regarding design. We use Wordpress right now but are open for other platforms if it's simple to use

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    15 bida

    Job Description: Looking for a brand designer to take on my MoreToLife branding. It will be a project with website building, logo design, illustrations, (eventually merch branding). Color palettes & fonts. We are rebuilding the whole brand and need help with everything regarding design. We use Wordpress right now but are open for other platforms if it's simple to use.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    38 bida

    Looking for a brand designer to take on my MoreToLife branding. It will be a project with website building, logo design, illustrations, (eventually merch branding). Color palettes & fonts. We are rebuilding the whole brand and need help with everything regarding design. We use Wordpress right now but are open for other platforms if it's simple to use.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    27 bida

    Hello I'm thomasjorge I seen your profile on specialist and I might want to offer you my undertaking more potential subtleties we will talk about in chatss;;;

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    34 bida

    ...will give the front end Desgined Our Requirements are 1. Admin Panel which will be based on the SaaS model 2. Packages 3. Website Settings with theme changes option + option to add extra pages 4. SMTP Settings 5. Payment Gateway Integration Kit ( Paytm, Razorpay, Instamojo ) 6. Concept of Digital Visiting card 7. Enquiry section 8. All the related task to above sections, as Developer you should know more than me Something i have added more for your purpose Login Privileges 1. User login 2. Admin Login 3. Super Admin Login In user login 1. User can sign / login via Email Or Social Account (Facebook Or Google) 2. Manage profile like change password, phone number, update email id etc 3. Can See transaction history of purchases & other ...

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    33 bida