I need a character that has him caracteriscas counterstrike player plays with the awp weapon use of green razer headset a keyboapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    509,113 i need a character that has him caracteriscas counterstrike player plays with the awp weapon use of green razer headset a keyboa tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari yang paham mengenai website streaming online. Kendala saya, saya sudah upload video ke google drive dan saat embed video nya format nya iframe, saya mau nya format nya untuk jw player html5. Dan saya juga mau nya seperti web sebelah yang jika ada yang ambil link video saya, besok nya udah gak bisa diputar lagi.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    nice i like him but nothing improtan kya hal hai ap ka kya ho rha hai aj kal fgfsdgfsg svsrgn fgsdapwndu m,sjsxxui snxusm aowjsn mj nsknhd qojsumn nkjsiah

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    7 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Graviola adalah sejenis minuman kesihatan, yang di perbuat 100% daripada daun durian belanda, kebaikan yang ada pada Graviola adalah melancarkan peredaran darah..

    $800 (Avg Bid)
    $800 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed using C or C++. I'm a developer which want to learn how to deal with SS7. thats why I thought to develop small example project with a specialist.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    There is set of documents which is many and there are few tag numbers which is given in excel, need to find out which document contain those tag number, and address.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    7 bida

    We are conducting a survey and your input would be appreciated! The objectives of this survey include the following: To identify the biggest challenges of online marketers. To understand people’s awareness and interest in starting an online digital business. To understand some of the bottlenecks of digital business owners and entrepreneurs of leads generation and conversion strategies. ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    Character drawing 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like a person to draw me Here are some examples

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida

    i am unable to get the form data into the sql table. its a view that users enter information into. def booking_view(request): form = BookingForm() if [log masuk untuk melihat URL] == "POST": form = BookingForm([log masuk untuk melihat URL] or None) if form.is_valid(): [log masuk untuk melihat URL]() return render(request, 'booking/[log...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    21 bida

    I am looking for a virtual assistant who can work for the long term.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    44 bida

    We have two websites that need improvement both on mobile site and regular sites. Must pass the test - green acceptable only! : [log masuk untuk melihat URL]

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    36 bida

    We are planning on removing the back wall of the house downstairs only and building a single storey extension on rear of property, we have an existing large timber beam that we want to remove and replace with steel and then place new steel in a t shape across whole back of house and centre as support.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    7 bida

    The topic is to investigate the FRP I-section infilled by masonry wall under compressive/axial load (see the images attached to this file for modelling using abaqus). Methodology part: Require to provided validation or verification that model that is carried are correct either by comparing with theoretically, analytically or other researchers work that they did experimentally etc. So the require ...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    4 bida

    I need a responsive website. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    I want a plugin(or multiple) that adds crates, warps, teleportation, chunk claiming, trusting, whispering, a player shop, a rank system, rtp, and an economy system. Its based off of a server i used to play on.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida

    I would like to hire a zbrush character modeling artist to sculpt a head/bust of a person. I have few heads that need to be sculpted. It will be used for 3d printing. So you can do a simply polypaint in zbrush. If you have done head or bust character models before, please send your previous works. More details on chat. Thank you for reading this and stay safe.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    3 bida

    What do I need? 1. I need an android app which should have virtual chroma screen (Green & Black) in it. 2. Using this app, anybody should be able to shoot his video (front/back/selfie) with any background. But this app should shoot video in good HD quality green and Black chroma screen. How to proceed? 3. Please share any such existing android app which is doing exactly the same thing what I ...

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida
    Desi revolution 6 hari left

    Om namo goo matha Our project is about encouraging to develop DESI [log masuk untuk melihat URL] are near to red line [log masuk untuk melihat URL] of white revolution some breeds like HF, Jersey and other foreign breeds came to existence So the farmers are sale their Desi cows to the [log masuk untuk melihat URL] get high yield milk [log masuk untuk melihat URL] makes our desi cows became demol...

    $8354 (Avg Bid)
    $8354 Avg Bida
    6 bida

    Looking for an Australian law expert who can review the Australian Job Website Terms & Conditions + Privacy Policy.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    21 bida

    I need a web scraper written for the .xlsx file in the following directory: [log masuk untuk melihat URL] The latest .xlsx file within that directory will need to be downloaded. The name of the file is subject to change and will need to be identified by the latest .xlsx extension. If a row is blank, skip that row. If the ship_date column has a past date the data does not need scraped, only sc...

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    9 bida

    I need a new website. I need you to design and build my blog. Design like [log masuk untuk melihat URL]

    $1520 (Avg Bid)
    $1520 Avg Bida
    8 bida

    Hi all, • We have a react native mobile app and we need to add more components – UI only • We have already implemented the solution and we know the process. We need to add more elements to the screen and we clean it up. • The source code can be found here • [log masuk untuk melihat URL] • [log masuk untuk melihat URL] • The screen shot below is an example of wh...

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    17 bida

    I need part of the voice over removed. It starts at the 3:57 mark. I need "If you have an questions give us a call at 800 -x x x - x x x x "

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    install Google Tag Manager onto the website, and give us access with permission to publish so we can set up the conversion tracking to track sales, whatsApp messages etc. You can grant access to some emails We dont to buy extensions, but the coding that you will do should works and should not script which create harm to the website Only Magneto expert can quote

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    5 bida

    The replot has changed some specifics for the homes we are designing -- I am attaching all the DWG Files & New replot Changes: 1. The building line has changed on first floor 2. We can build over the building line by 4ft on 2, 3, 4 floor ... this will compensate for the loss of sqft on first floor. 3. Some other small changes please take a look at what replot company sent. ---- Old P...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    21 bida

    I am retired and I bought a sketch or print that has several seals on the back. I suspect they represent galleries or prior owners. The language on one seal appears to be Czech: MRSTSKA RADA V PÍSKU Donald Sayrs

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida
    Only the sample 6 hari left

    It's only a simple sample to show our quality gradient

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Branding package 6 hari left

    Looking for branding package which includes the following: 1) 12 unique and original icons with branding 2) A backdrop for the home page For the icons and backdrop, I like the use of different shades to give a 3d affect. Please see the following: [log masuk untuk melihat URL] - the pink shatter image on the right [log masuk untuk melihat URL] - the deal shatter images in the middle of the screen....

    $44 (Avg Bid)
    $44
    1 penyertaan

    We are a manufacturer of automobile parts and we need support with the mould design of plastic parts to be used on vertical injection moulding machines. The current requirement is one of the sample requirements. In case the mould design works out to be practical, we would be keen to work on a longer term basis for other plastic part design that we need on a regular basis. The part given in scope...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    23 bida

    Wheel of Fortune type of game. Functions: Player touches and drags a spinning wheel which spins for 4 to 7 seconds depending on the velocity of the finger. The wheel has 13 sectors. Every sector has it's own string/description attached to it which is assigned randomly from pre-written database when the player presses a button to assign them. For example: "Change values" and the sec...

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    16 bida