Lowongan pekerjaan freelance untuk anak smk di cimahi 2016 wanitapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    17,855 lowongan pekerjaan freelance untuk anak smk di cimahi 2016 wanita tugasan ditemui, harga dalam USD

    • Membuat 3D Modeling untuk ruang perkantoran.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    33 bida
    logo brand Tamat left

    Saya mencari designer logo brand untuk ecommerce pakaian urban. Nama brand adalah Gallerybox

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    pekerjaan saya berkenaan dengan bidang konstruksi

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Nama saya Al-Azhari,saya dari [login to view URL] seorang mahasiswa teknik sipil,saya ingin mencari pengalaman menjadi seorang drafter lepas,saya tidak memint...dari [login to view URL] seorang mahasiswa teknik sipil,saya ingin mencari pengalaman menjadi seorang drafter lepas,saya tidak meminta gaji yang tinggi,yang saya butuhkan adalah pekerjaan dan pengalaman

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon binakan saya sebuah laman web Tamat left

    boleh buat duit untuk keluarga saya

    $11 (Avg Bid)
    $11
    1 penyertaan

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Bantu saya dalam promosi dan mencari murid untuk kursus saya

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    2 bida

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida
    butik pakain Tamat left

    sebab butik pakain ialah terbaik untuk saya .

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    22 bida

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Untuk mengelakkan kegagalan pencarian .

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Menulis Laporan Perkenalkan nama saya viska virdiyani saya seorang mahasiswi dan umur saya 17 tahun Disini saya terinspirasi untuk menulis laporan

    $1861 (Avg Bid)
    $1861 Avg Bida
    2 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    ...Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website Mengumpulkan informasi dari artikel di beberapa website untuk dijadikan sumber refrensi

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel yang layak untuk dibaca.

    $1129 (Avg Bid)
    $1129 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya ingin membanti anda untuk menuliskan beberapa artikel

    $332 (Avg Bid)
    $332 Avg Bida
    10 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya ingin membuat suatu Ilmu Pengetahuan yang cari untuk kesuksesan anda sendiri.

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    14 bida

    Menulis buku ENGLISH FOR FUN yang diperuntukkan anak SD hingga perguruan tinggi.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    10 bida

    ...akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya

    $407 (Avg Bid)
    $407 Avg Bida
    15 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    Novel tentang anak remaja

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya aldi efendi saya adalah lulusan smk teknik gambar bangunan saya ingin menawarkan sebuah jasa desain gambar 2d maupun 3d bangunan atau apa saja Mungkin itu saja tentang diri saya

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    7 bida

    Melakukan liputan untuk menjadi karya jurnalistik dan menjualnya menjadi uang

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida
    $477 Avg Bida
    18 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    8 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Penjualan kosmetik

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    Saya memerlukan beberapa keping g...keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [login to view URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping g...keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [login to view URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan seseorang yang mengetahui mengenai Kolej Vokasional. Untuk membuat temu bual bagi menulis artikal.

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Riset Penulisan perkenalkan nama saya tommy susanto saya berasal dari lampung,pekerjaan saya,saya masih seorang pelajar smk kelas 3,saya ikut freelancer ingin mewujudkan cita cita saya sekaligus membentuk karakter saya agar hidup mandiri dan tidak merepotkan orang tua

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Gambar kerja lengkap dari lay-out bangunan sampai detail2 furniture. Bersedia menerima revisi apabil ada gambar yang kurang lengkap. Dan terbiasa dengan deadline.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    5 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    15 bida

    Secara detail, membuat logo untuk halaman blog

    $917 (Avg Bid)
    $917 Avg Bida
    17 bida

    Halo developer, saya memiliki sebuah aplikasi android yang akan menerapkan sebuah payment gateway midtrans. saya sudah membuat implementasi backendnya....sebuah aplikasi android yang akan menerapkan sebuah payment gateway midtrans. saya sudah membuat implementasi backendnya. saya hanya ingin diberi arahan cara menerapkan midtrans di andorid yang benar

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    7 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel 1. Fungsi formula= operasi penjumlahan,pengurangan, perkalian, pembagian, aritmatika lanjut. 2. Alamat relatif, alamat absolut, alamat semiabsolut. 3. Fungsi statistik.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    8 bida
    $306 Avg Bida
    18 bida
    Proyek desain Tamat left

    saya ingin membuat kaos anak muslim lengan panjang dengan tema membaca, buku dan atau al quran

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    4 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Memasarkan penjualan dan membuat undangan menarik

    $912 (Avg Bid)
    $912 Avg Bida
    2 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Memasarkan penjualan dan membuat undangan menarik

    $912 (Avg Bid)
    $912 Avg Bida
    1 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Membantu saya berjualan di internet

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [login to view URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    31 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [login to view URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    11 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida