Project proposal writer neededpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    686,633 project proposal writer needed tugasan ditemui, harga dalam USD

    Ekonomi antarabangsa, tariff,

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    12 bida

    Complete in Bahasa Malaysia economic account

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    Need complete in bahasa malaysia

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    15 bida

    Comparing two malaysia company

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    5 bida

    syarat : 1) Orang Malaysia 2) Muslim 3) Berpengalaman dalam penulisan proposal 4) Berkemahiran mengolah ayat supaya tidak plagiat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    28 bida
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    - Tertarik dengan dunia fashion beauty - 2 Topik artikel akan kami sediakan - Artikel original tidak plagiarism - Minimal 2000 karakter (tanpa spasi) - Bersedia melakukan revisi untuk artikel yang kurang sesuai dengan orderan kami - Deadline Senin 29 Juni - Fee $10 untuk 2 artikel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    11 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida
    $85 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    2 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa -...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah dalam memilih, suatu kehormatan bagi saya kalau saudara memberikan pekerjaan ini, saya tidak menyia-nyiakan...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    panel balance panel balance panel balance

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Join me on skype ([log masuk untuk melihat URL])

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    hi saudara i cant tawaran sry tetapi saya dapat penjual ebay baik untuk Anda chek profil saya i am baik dalam seo dan aku punya 500 diperbarui linkedin twitter facebook pinterest dll siap id saya akan berbuat lebih baik

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    I'm interested in 5 hours of VS C++ help/support, for tasks such as: adding error checking in some code, or some desired modification, or perhaps a simple command console tool. Whatever I need for 5 hrs.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    6 bida
    Statistics master is needed 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, looking for someone who is good at statistics and coding.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Building WordPress sites, themes, custom blocks, and features according to the requirements and approved designs Concepting, planning, and building websites with our design team based on wireframes and design comps to ensure an optimal and consistent user experience. Ensuring adherence to standards, best practices, code reviews, etc. Cross-collaborating with teammates for skill development. Delive...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    13 bida

    Looking for assistance in creating a business plan and demographic outlook based on location.

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    21 bida

    In need of someone who can help us with: - recruitment - procedure/manual/policy documents generation - new worker onboarding - ongoing onboarding and training - work performance analytics We are a small and growing fast real estate company with property management & construction business along with. We are looking for someone who can work for a long time and take care of this specialty. Pl...

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    10 bida
    ML Engineer Needed! 6 hari left
    DISAHKAN

    ML Engineer Needed to Solve small Decision Trees, Dimensionality Reduction, K-Nearest Neighbors, Artificial Neural Network Problems!

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    6 bida

    Dear People Management (Systems) Expert, For our e-commerce business, we are looking for a full-time people management systems officer / engineer with intensive experience with people management, employee happiness, employee engagement systems and people management systems and operations in general. You will be responsible for: - Creating a framework for measuring the emotional state of each in...

    $500 - $1500
    $500 - $1500
    0 bida

    Hello, I am looking for an expert in iOS Swift and SwiftUI, I need this for tutoring essentially to learn a few concepts. I am attaching a zip of questions I wanted to cover (already answered but would like to learn actual concepts) and also a list of topics I want to learn.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    2 bida

    Acr122u NFC Writer/Reader Your goal is to make software for windows 10 (desktop based software, GUI) This software you can build using c++ or visual basic or c#, you're free to choose the programming language you want to use Reader/Writer hardware use : NFC Card use : NFC CARD NTAG215 , NFC CARD NTAG216, NTag216 Card RFID NFC Programmable NTag 216 Card Tag 13.56MHz This software must ab...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hi i will share the details with the shortlisted candidates. Thanks

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need a native-talking Norway FEMALE voice for sentences recording through an mobile app in Norway. 120 short sentences; Example: - Hello Peugeot! - Turn the music on! Step #1: Audio sample: Hello my name is... I am... years old, I live in... and I would like to participate in this project. Thank you. (of course in your native language) After the audio sample is approved I will provide you wi...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need a native-talking Denmark FEMALE voice for sentences recording through an mobile app in Denmark. 120 short sentences; Example: - Hello Peugeot! - Turn the music on! Step #1: Audio sample: Hello my name is... I am... years old, I live in... and I would like to participate in this project. Thank you. (of course in your native language) After the audio sample is approved I will provide you ...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida
    Looking for a Shopify expert 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a Shopify expert with proven expertise in third-party integrations. The developer must show his/her portfolio with proof. Type Shopify at the start of your proposal. The work is pretty simple and straightforward. More information on chat.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    18 bida

    THIS IS NOT A JOB FOR LOGO DESIGN! We are looking to have a website DESIGNED (not coded) and his project is for the design of the HOME PAGE ONLY. Here are some similar companies websites; * [log masuk untuk melihat URL] * [log masuk untuk melihat URL] * [log masuk untuk melihat URL] We like how the clouds are on this site: * [log masuk untuk melihat URL] We would like to have a clean modern d...

    $250 (Avg Bid)
    Dijamin
    $250
    2 penyertaan

    I want a professional business writer. I have an academic thesis about training evaluation that I want to modify part of it to publish in a business journal.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    38 bida

    Please highlight the required things as you go through the requirements and your experience in your project proposal. Let me know if you have any questions for me. I appreciate your interest.

    $276 (Avg Bid)
    $276 Avg Bida
    11 bida

    Hi we are in need a good and a expert writer who can write very well. This project will be for a long run.

    $462 (Avg Bid)
    $462 Avg Bida
    18 bida