Where you will study to qualify for mechanical engineering incluďiñg the namepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    346,639 where you will study to qualify for mechanical engineering incluďiñg the name tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tolong cariin client yg membutuhkan engineering untuk plc, dcs, hmi, and SCADA. bagi hasil berdasarkan presentase margin dari projek

    $452 (Avg Bid)
    $452 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    Analisa data Tamat left

    Menganalisa sejumlah data Mengumpulkan data valid, mengambil hipotesis dan study data, menarik kesimpulan dan peluang.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah syarikat bumiputera dan menjalankan perniagaan dalam bidang Engineering. Kami mempunyai kilang.

    $943 (Avg Bid)
    $943 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah webiste adalah pekerjaan saya selama study, saya juga senang mempelajari hal-hal yang baru

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    4 bida

    Mengerjakan pekerjaan teknik mekanik dan electrical

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    3 bida

    Pekerjaan jasa gambar yang bergerak dibidang civil engineering, piping, mechanical, instrument elektrical, Interior Design & Manufacturing Design dengan diiringi perencanaan, estimation, dan perhitungan anggaran biaya

    $1092 (Avg Bid)
    $1092 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need someone who can make a Spot the Ball game like the one which is explained in the attached video. On the website [log masuk untuk melihat URL] there is a working version of what I want so you can go to that site, make an account and play the game yourself to get a good understanding what I would like you to make me. Thanks in advance for your time!

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida

    Ok cool... You reach me at my E-mail address... katef8392@gmail.com. Waiting to read back from you asap.

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida
    can you design 6 hari left

    Hello who is here,need a good freelc DM me @ kettyrose915 @ g mail com for good project

    $958 (Avg Bid)
    $958 Avg Bida
    2 bida

    I have the name logo, name and tag line selected but difficulty choosing the correct font. I want the logo to appear fun but not silly and the tag line to stand out but not over take. I'm happy with the shamrock but not sure about the color, like a more blue/green color.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    20 bida

    We have a team of people who make claims each month. Presently the process requires filling out various excel file forms manually and pasting reciepts. We would like to find someone who can monitor a drop email address and then complete monthly forms for each person who sends in claims to that address with the correct details for each form. They should ideally also keep track of each person submit...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    14 bida

    We are paying for written application notes based on our configurable mixed signal ICs & integrated power switches. These parts are very versatile so there are many applications that they can be designed for. The application note should be a 1000-3500 word technical white paper describing an application and how it uses the part (ICs or integrated power switches). Writer will be responsible for...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    When I access one page of my website with android devices, the web page freezes the browser (Chrome or Android Browser) its working successfully > [log masuk untuk melihat URL] its freezing the browser > [log masuk untuk melihat URL]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    3 bida

    we need a client who was our video and proof and test the video is it working properly and give his response in a short written article type post videos link given below-[log masuk untuk melihat URL]

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    11 bida

    Macro-environmental analysis of the Scotch Whisky and Brexit and the potential impact of increasing trade tension between the US and the UK and its impact on the producers of whisky

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    31 bida

    This call campaign is intended to make our services and products known to a clientele of very small and medium-sized companies in the Biotech sector. It aims to obtain appointments with a list of prospects established in Spain in order to present our offering.

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    1 bida
    Need a social media NINGA 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi do not rush to offer, please read it carefully before quoting, I am looking for a social media expert to research, edit and post for Computer Aided Design in Mechanical Engineering; three to four lines per posts, pictures etc at following frequency; 1) 3 posts/day on instagram 2) 3 posts/day on linkedin 3) 2 posts/day on facebook 4) 5 posts/day on pintrest The posts can be same but would defi...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    15 bida

    [log masuk untuk melihat URL] (Reference Video) See the reference video, I also have same systems which i want you to explain in a video like the reference video. following video contents I need from freelancer: 1- 3D photo-realistic models of systems/environments 2- 2D animation/after effects/motion graphics 3- Real time images/videos of systems (I provide, you have to edit and compile them) ...

    $262 (Avg Bid)
    $262 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for a graphic designer who can design icons for our website. The link to our website is [log masuk untuk melihat URL] We're a digital marketing agency en we're rebuilding our website. The icons must be in our corporate identity. In the additional project files an attachment has been added with our corporate identity document. We are looking for icons for the following top...

    $402 (Avg Bid)
    $402 Avg Bida
    51 bida

    Implement the OpenCV lib and create a service that "listen" on specific port (any number) for incoming data. The data will be identified, on the fist packet, with a unique ID. and with the video format. The data (streaming video) will be split to packages (frames) and will be publish on RabbitMQ (or Kafka if easier) such that the routing key will be the Unique ID.

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    5 bida

    change the color of the attached logo and improve the quality

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    54 bida

    Flutter Enterprises Ltd is an online marketing company located in central London. We are looking for a creative and experienced Swedish speaking content writer to write reviews and articles on online gambling, with the main focus being online casino. A great command of the Swedish language and knowledge about the online gambling industry is essential for this position. You should be able to work f...

    $1004 (Avg Bid)
    $1004 Avg Bida
    6 bida

    Need a professional writer, expert in CVs and with Engineering and project management Background.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    39 bida

    We are looking to create a mobile App that is integrated with a special built Odoo module. When Mobile has data, the App should exchange information to Odoo. It should work as well perfectly offline and store data, to send after when online. Scope is to understand the Odoo module already created, build the API with Odoo purpose built module and then create the Mobile App. We will start with the An...

    $565 (Avg Bid)
    $565 Avg Bida
    23 bida

    Case in Point is a consulting company that focuses on coming up with disruptive value propositions that corporations and individuals can benefit from. We're hosting an online conference for CEOs, project managers, professionals and start ups from around the world on the latest tools and disrupting value propositions that companies can benefit from and our goal is maximize the number of atte...

    $535 (Avg Bid)
    $535 Avg Bida
    8 bida

    Capable and Desiring employees will Identify opportunities, produce leads & book appointments for the IT Solutions and Services for the B2B clients in US and Europe. Responsibilities and Duties:- 1. Gathering market and customer information. 2. Lead Generation & Management. 3. Cold call people using scripts to provide information about product's features, prices etc. and present the...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    3 bida

    hello friends I needed an experienced developer for my broker reasturant to consumers app and website,wanted a full converstation need a conversation with you first before we start i have all delivery script already just need someone to make it for me. using the software that you have like android studio and ios, just need you to change the psd so i can get abetter look of it, need an admin panel ...

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    12 bida