Writer needed publish vacuum cleaner reviews 450 wordspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    718,562 writer needed publish vacuum cleaner reviews 450 words tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kajian teks hadis bukhari dan muslim

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida
    $416 Avg Bida
    45 bida

    Ekonomi antarabangsa, tariff,

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    12 bida

    Complete in Bahasa Malaysia economic account

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    Need complete in bahasa malaysia

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    14 bida

    Imo colne android app caling system webtrc bajet 450$

    PHP
    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Lelaki Melayu, Sabah dan Sarawak diperlukan untuk rakaman suara bagi pembelajaran mesin. Kriteria yang diperlukan - Boleh bertutur dalam bahasa Inggeris dengan baik - Mempunyai spesifikasi telefon yang baik, khusus untuk audio - Boleh habiskan task dalam tempoh 2 hari Jumlah perkataan untuk dirakam 450 ayat. Untuk penyertaan, anda perlu menghantar sampel rakaman. Pengalaman tidak diperlukan kerana latihan akan diberikan. Ramai peserta diperlukan. Projek dijangka tamat pada 19/3.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    Lelaki Melayu diperlukan untuk projek rakaman mesin. Kriteria yang diperlukan adalah seperti berikut 1. Lelaki Melayu sahaja 2. Fasih berbahasa Inggeris 3. Boleh bawak berbincang 4. Spesifikasi audio telefon yang baik. Anda akan diminta untuk menghantar sampel untuk dinilai Maklumat tambahan 1. Terdapat 450 ayat dalam Bahasa Inggeris untuk direkodkan. 2. Anda perlu muat turun aplikasi ke dalam telefon anda. Boleh delete setelah projek tamat. 3. Anda perlu habiskan dalam tempoh 2-3 hari jika dipilih. 4. Ramai peserta diperlukan.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Comparing two malaysia company

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    5 bida
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    Lelaki melayu diperlukan untuk projek rakaman suara (pembelajaran mesin). Kriteria yang diperlukan: - boleh bertutur bahasa Inggeris dengan baik - ada spesifikasi telefon yang baik - boleh bawak berbincang - boleh setel dalam tempoh yang ditetapkan ada 450 ayat yang perlu dirakam. Keutamaan kepada yang lama start tapi masih belum dapat projek. Kindly bid 5 USD for one hour. Payment would be increased upon completion.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    17 bida

    1. ingin membuat lukisan melalui software catia 2. drawing cutlery cleaner

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    6 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! ...Tidak menyentuh isu seks, agama, politik serta info yang palsu atau tidak sah. 4. Tiada had patah perkataan, tapi korang kena pastikan yang artikel yang dihasilkan dapat menarik perhatian ramai. 5. Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! 6. Cek ejaan betul-betul. 7. Dalam fail words. 8. Dalam Bahasa Melayu. 9. Tajuk fail: Tajuk Artikel_Nama Penuh Korang Kenapa tak boleh tulis dalam Bahasa Inggeris? Sebab adalah website di dalam Bahasa Melayu. Jenis fail untuk upload? (Microsoft Words + Gambar) Berapa patah perkataan? Tiada had. Kategori penulisan? Menulis berkaitan isu semasa, viral, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share. Ready? Upload & kami akan ni...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida
    Movie reviews Tamat left

    Menulis sejumlah artikel Artikel tentang film

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida
    $85 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    PEMERIKSAAN INSTALASI LISTRIK MELIPUTI : TR ( Tegangan rendah ) 450 va - 197 Kva TM ( Tegangan Menengah ) 210 Kva - 13.320 Kva ( gardu sendiri ) SUTM ( SALURAN UDARA TEGANGAN MENENGAH ) 6 KV – 30 KV SKTM ( SALURAN KABEL TEGANGAN MENENGAH ) 6 KV – 20 KV (Kabel ditanam dalam Tanah) SUTR ( SALURAN UDARA TEGANGAN RENDAH ) 40 VOLT – 1000 VOLT SKTR ( SALURAN KABEL TEGANGAN RENDAH ) 40 VOLT – 1000 VOLT GARDU INDUK PEMERIKSAAN UNTUK PENERBITAN SLO ( SERTIFIKAT LAIK OPERASI ) Khusus untuk TR 450 va - 197 Kva wilayah Jakarta & Tangerang only TM,SUTM,SKTM,SUTR,SKTR DAN GARDU INDUK MELIPUTI SELURUH WILAYAN INDONESIA CP : 081911253187

    $7 - $720000
    $7 - $720000
    0 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx ...ANDROID tidak beda, jika beda mungkin hanya sedikit. (sepertinya ini berhubungan dengan backend / API) saya akan kirimkan email contoh aplikasi yang saya inginkan , karena attachment disini tidak muat. *saya utamakan yang benar-benar bisa dihubungi saat project berlangsung *nama developer adalah nama kami,jangan ada nama atau web yang berhubungan dengan anda. dan bantu registrasi & publish ke appstore & Playstore , d...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    2 bida

    panel balance panel balance panel balance

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    hi saudara i cant tawaran sry tetapi saya dapat penjual ebay baik untuk Anda chek profil saya i am baik dalam seo dan aku punya 500 diperbarui linkedin twitter facebook pinterest dll siap id saya akan berbuat lebih baik

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    I am looking someone who have knowledge about INVESTMENT and STOCKS.

    $8 - $13
    $8 - $13
    0 bida

    Hello everyone, myself Prakasum working in audio story telling platform, right now I'm looking for for freelancing content creators for Non-fiction content like book summaries, biographies and fact based contents in Tamil language. we are looking for both script writer and audio content creators.( the content size which we are looking for is 100+ minutes as audio and 9k to 10k words if its as script). we can pay 6k for the script and 10k for audio content

    $20 - $166
    $20 - $166
    0 bida

    Hi, I need someone with expert knowledge of Foundation Networks. Take a look of the files I uploaded here. These are the lectures I need. For more details, please message me.

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Hi there! We need a native/fluent Zarma female voice actress to record some scripts. We would prefer professional studio quality. In this case, you must have a professional microphone and studio. Please mention the cost in your proposal for per 1K words recording. Thanks

    $10 - $30
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $10 - $30
    2 bida

    Need someone who has very rich vocabulary to draft a quote on new e-commerce trends for 2022

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    10 bida

    Looking for a 3D modeler to create models from 2D designs (front/back/side). The models are Battle Mechs which will be 3D printed. The models should be designed with pose-able joints/connectors. The model/parts are to be created in 2 sizes/scales. 1 stl file per part/connector. Shortlisted applicants will be shown 2D images before committing to this project. By applying for this project/job, you agree that : 1) Clockwatchers Inc will own full, exclusive, commercial rights to the work you provide for this project/job. 2) You will not to to disclose any information about this 3D model/design/2D artwork to anyone.

    $29 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan Perjanjian Kerahsiaan
    $29 / hr Avg Bida
    17 bida
    content writer 6 hari left
    DISAHKAN

    i want a content writer who can write good captions for my instagram posts. the content i want are based upon female fashion and clothing line. i ll provide the specifications about the clothes and i want a good caption for the same.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    11 bida

    Hello All, I started a new site and I want a writer who can write crypto-based articles as per the given topic on. The article can be long as 600 words to 3000 words depending on the topic. The article should be SEO optimized, unique, and plagiarism-free. The budget will be quite tight for the articles but we can negotiate on it. .

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida
    2 thousand words 6 hari left
    DISAHKAN

    Negotiation. Message me for more information. Include your price in the bid

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    59 bida

    Need two1000 words blog on Hair transplant and PRP hair Fall treatment. No Plagiarism. no duplicate content.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    17 bida

    I have very minimal exp in programming but I've learned a fair bit over the last few days: I'm looking for someone to make a .py i can run on my raspberry pi that will read from a .csv for datetime information and send a discord embed via the method. .CSV would read in the following format: # when, time, #, name, url, img daily, 1203, 12.044, carl, , sun, 1204, 4.034, steve, , I've managed to command fixed value embeds into discord using the attached using /go commands from within discord already, I need help with the schedule and csv part of the project. I'm aware datetime has values for the weekdays so the addition of 'daily' might be an issue, although * might solve that but I'm not sure. Thank you

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    18 bida
    On demand content writer 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for on-demand content writers (sales and marketing oriented content) for ongoing work. We are not considering academic writers in the current round.

    $8 - $20
    Dimeterai
    $8 - $20
    14 bida

    ...if he open the link in new tab then he suppose to already logged in, sign up verification, resettingpassword. 2. Subject Will have 10 different subjects, with an option to add, edit and delete categories. Name (text) | Icon (static / GIF) Can add, edit and delete any number of subjects. Show number of subjects. Name (text) post Add new post. Ver. control. Save draft. Publish. Schedule publish. Should've option for users to select a subject before posting. management Homepage and additional pages like privacy policy, return policy etc. as per the design 6. Author profile Add, edit and delete authors. Profile image. 7. User profilepage As per design Saved articles, subscription details etc. Phase 2 : 1. Article Post Mirroring the frontend UI. With integration with ...

    $660 (Avg Bid)
    $660 Avg Bida
    25 bida

    blockchain, etherum, pancake swap, uniswap developer needed

    min $50 / hr
    min $50 / hr
    0 bida