Gamingwonderland provides these features and web search on your chrome new tabplease read carefully by clicking the button abovepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    926,121 gamingwonderland provides these features and web search on your chrome new tabplease read carefully by clicking the button above tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1863 Avg Bida
    43 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan ou...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi! I'm currently needing a developer that could modify a wordpress theme I've bought (WPRentals) to add a new function that it doesn't have. I will explain more to the freelancer I choose. It is a theme for property rentals. There are currently two options on the theme for booking types: daily and hourly. I need a new option for it to be monthly. If you think you can do it don...

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    9 bida

    Need assistance to move my wordpress site and email accounts from old web host (Netregistry) to new web host (Siteground)

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    12 bida

    Walk around with your Gopro Hero 7 Black or 8 Black. We're looking for videos to post on our new Youtube channel. We would like you to walk around your city and take a video. not need to edit your video. Budget: $15.00 per location Reference video (here's someone else's video):. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Camera Requi...

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Please visit the LinkedIn profile from the link below for more details. [log masuk untuk melihat URL] *Also, you may view the project brochure in the attachment. *You may also view the analitics report of our network for the last 30 days. ___________________________________________ Automotive Engineering & Design Network

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    14 bida

    Need someone to change my website template over and follow the formatting look of a sample website that I like the look of

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    16 bida

    Hello, I'm looking for a freelancer to work with me on making a presentation of the value of IT in hospitals. We are looking for business cases, and evidences from the big consulting companies , this will support the presentation.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    12 bida

    My client is on the process of customizing a wordpress theme but we need an expert Wordpress Developer with experience in modifying Wordpress backend. The theme function like a job posting theme. Here is the process required: 1. CLICK the "Get Started" button to post the form on the Homepage 2. OPEN the Sign Up form 3. POST the job (the content of the homepage form) and land on the O...

    $30 - $250
    Sulit
    $30 - $250
    9 bida

    I need 4500-5000 words in the gun niche. The topic will be ''best gun safes under 500'' other target keywords that can be used best gun safe under 500 gun safes under $500 top gun safes under 500 best biometric gun safe You must choose the best gun safes from amazon and create a review type blog post, i will input my affiliate link afterward. Please don't use the descr...

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    19 bida

    Looking for Android/Iphone App that browses through all the photos on the phone and plays slide show, also the user can choose delete selection if interested at the end of slide show deletes the photos selected also provide an option to back their photos to aws S3, App needs to be integrated to S3 bucket, saved under user unique folder

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    4 bida

    Looking for someone to Integration my suppliers API with my website, create a eye pleasing, professional drop drown main menu, create a contact us page for a membership to allow membership sign ups/request to upload images and fit error with our sign up/newsletter as currently not allow clients to sign up. Hope the above reads as a clear brief. Kind regards, Ursula

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    9 bida

    This job will only take you an hour maximum to fix this one if you know what you're doing. PLEASE DON'T ASK ME TO CREATE MILESTONE UNTIL THE JOB IS COMPLETELY DONE. IF YOU DON'T LIKE MY TERMS PLEASE DON'T WASTE MY TIME. Please check the attached file for you to review. Cheers, Charlie

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    16 bida

    deductions for a sole trader? home-based business, Intrest deducibility test? I just set up a wholesale aquatic plant business at home need some experienced accountant just to answer my questions and put me right on track

    $36 / hr (Avg Bid)
    $36 / hr Avg Bida
    6 bida

    A description site about the best ones Contacts and Marketing Distribution. Finance and Regulations. Attachments to the live radio or podcast streams in the Industry.

    $50000 (Avg Bid)
    $50000 Avg Bida
    7 bida

    I want to sell tea through the website. I want below features in the website: -user should be able to login/register -add to cart option - order creation option (payment) - order cancellation (payment/refund) - complete order workflow/life cycle management - tracking details - landing page to showcase the list of products - user should be able to search product using filter criteria - static pag...

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    8 bida

    I would like to create a "one page payment flow", I mean user can select product options, checkout and payment gateway in the same product page, press button and goes direct to the payment gateway selected. example: [log masuk untuk melihat URL]

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    8 bida

    Looking for a few professional writers for articles in Design, Construction, Trades, Human Interest, Gardening to name a few for a new online shelter magazine. Articles are between 500-1,500 words with several sources. We are looking for great turnaround time, someone who pays attention to detail, takes direction and open to suggestions and guidance, someone who is genuinely curious, can conduct i...

    $177 (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera Perjanjian Kerahsiaan
    $177 Avg Bida
    12 bida

    Hi NEW MILLENNIUM DESIGN, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Php needs to be updated on a wordpress site an slier revolution caused some issues on the first attempt. I can send a site link after making contact.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida