Gamingwonderland provides these features and web search on your chrome new tabplease read carefully by clicking the button abovepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,338,008 gamingwonderland provides these features and web search on your chrome new tabplease read carefully by clicking the button above tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require fur...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1234 - $2469
    $1234 - $2469
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan ou...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Mobile App 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a mobile app to be built for EAP services. Beside the app it should also have similar interface page on our current website. reference app: EAP NOW, YourDOST, [log masuk untuk melihat URL] Compatible in iOS and Windows and Android Please respond if you have experience in creating similar app App features : Online Request form resource : video library,. blogs Online test with scores P...

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    1 bida

    We are an ISKCON Temple and Vedic Cultural Center in Kondhwa, Pune, India. We want to redesign our existing website, maintain it, as well as add new features ongoingly.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    12 bida

    PLEASE READ CAREFULLY BEFORE BIDDING Senior Laravel Developer for Field Services Management setup including App Build USING Worksuite CRM / ERP and Rest API Modules. This is a long term project but I would like to have major enhancements completed before July 1 We are looking for a ready team to take on the ENTIRE SAAS project development. Building on an existing SAAS ERP system development fo...

    $10987 (Avg Bid)
    $10987 Avg Bida
    10 bida

    We have to build a webapp for sharing user's profile, backend will be in laravel6. Frontend will be based on vue.js. I am looking for proper frontend developer in vuejs. I want you to make the bubble UI in frontend. [log masuk untuk melihat URL] please visit above url and then apply if you are master in it. Thanks

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    11 bida
    Sound artist needed 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a sound artist to provide an unique, original background music, similar to this: [log masuk untuk melihat URL] , catalog ID: 416809 Length should be 90-100 seconds, similar to the first 90 seconds of the track mentioned above. You must be the creator of the music and all the rights to the music will be transferred to me, after delivery and payment.

    $315 (Avg Bid)
    $315 Avg Bida
    5 bida

    We are looking for a employee who is expert in making a data record of shopify and ecommerce data maintenance knowledge and you have to create a sperate two columns of that record maintenance as no of orders and no of subscriber login to our website employee have a basic computer and internet knowledge to make a proper record of Data

    $307 (Avg Bid)
    $307 Avg Bida
    17 bida
    Wsp integration 6 hari left

    Hello Experts, I am interested in developing a project with WhatsApp, basically I need my clients to be able to contact us through wsp and when they leave us a message a chatbot must respond and then they must refer the conversation to any user who is logged into the wsp application, for greater detail the application must do the following: - Fixed number association - Users - Chat Bot - Web Por...

    $1179 (Avg Bid)
    $1179 Avg Bida
    12 bida

    Development of a simple Humhub module with a productive function from the document requirement. The project is a sub-project of https://www.freelancer.com/projects/php/Looking-for-Humhub-Developer-with Condition for successful completion of the project: Delivery of a module that can be installed/activated via FTP and the admin panel with a visible working function from the PDF and delivery of the...

    $725 (Avg Bid)
    $725 Avg Bida
    6 bida

    I have a website [log masuk untuk melihat URL] which I want to redesign. I don't have a very big budget at this stage but can provide excellent potential business in the future. I want to connect with someone who can help me achieve a visually appealing website. Connect with me for more details.

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    90 bida
    Angular/JAVA Spring Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    Experience: 4+ years Start date: Immediately. Long term position Full time , availability on skype We are looking for an experienced Angular + Java developer to take over an ongoing project. we are currently building a platform, which connects to multiple external APIs and provides data through an internal API. I am looking for a AngularJS developer to assist me with the front end work of a Spri...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    We are looking for someone to configure our Magento Ecommece Hosting 1. Staging server support: We will have 2 staging websites i.e one would be development website lets call this - stag and other will be exact replica of live website lets call this - prod, need facility to create instant staging and deploy from stag to prod and from prod to live production website Please suggest an alternat...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    4 bida
    Build me a responsive site 6 hari left
    DISAHKAN

    Before we move forward, we would like to know more about how you will be building a responsive website. Firstly, the programming language you use with a list of its dependencies in the Frontend & Backend. Secondly, a list of features you will provide in the Dashboard.

    $735 (Avg Bid)
    $735 Avg Bida
    29 bida

    Audit everything security logic and bugs optimize code fix coding errors add some features java react mongodb vue

    $330 (Avg Bid)
    $330 Avg Bida
    6 bida

    The game is called Dama. It is for 2 players only. It starts with each player holding ten pieces each. The pieces held by each player is distinct from each other. I used to use sticks for one player and rocks for the other player. Each player would take turns placing one piece onto the board. The board will have three rectangles inside of each other with the corners linked and the middle of the si...

    $511 (Avg Bid)
    $511 Avg Bida
    21 bida

    Need Angular developer to develop the website. reference site: [log masuk untuk melihat URL]

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    8 bida

    i need a dental clinic management software ...that lets me communicate with my patients on whatsapp and text ...features like - automated birthday greetings , feedback forms , bulk whatsapp messengers , connecting my patients to my social media handles ...

    $229 (Avg Bid)
    $229 Avg Bida
    11 bida