Harware computer related job lahore pakistanpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    235,604 harware computer related job lahore pakistan tugasan ditemui, harga dalam USD

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Village Mang Teh Balakot Dist Mansehra Pakistan

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pohon Ghorqod (nitraria retusa) tampaknya sedang naik daun di Indonesia. Naik daun karena pohon ini konon merupakan satu-satunya pohon yang melindungi orang yahudi ketika akan terjadi kiamat manakala kaum muslimin memerangi kaum yahudi. Diceritakan dalam hadits Bukhari: “Tidak akan terjadi kiamat hingga kaum Muslimin memerangi kaum Yahudi, lalu membunuh mereka, sehingga seorang Yahudi ber...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I need a tool that offers the public ip address of the current machine as a socks5 proxy. When you connect to the public ip, for example [log masuk untuk melihat URL] it should forward all the traffic to [log masuk untuk melihat URL] (localhost on the same port as the requested one). So generally I need to make a localhost proxy accesible via remote. So maybe it would be nice if it is possible t...

    $50 - $500
    $50 - $500
    0 bida

    Hi I am trying to make a UWP app for Raspberry pi. I tried the hello world example from following link and it worked. [log masuk untuk melihat URL] What i want you to do is to make it work for the code given at following link [log masuk untuk melihat URL] I don't know how to program in C#. so i don't know how to run it. I will given you access to my computer using teamviewer.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    2 bida

    I need a content writer who can write quality content on variety of topics and can follow the instructions carefully. This is a long term job and if you write well I can provide you as much work as you can handle and you do not have to looking for more work for at least next one year. Bonuses will be given on basis of your performance. i will pay $1/100 words apply with your best piece of writin...

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    42 bida
    Job application 6 hari left

    I need somebody to help me write an application that will get me to an interwiev. To write it i will give you my CV and the jobdescription.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    22 bida

    E-learning developers work with others to develop courses that can be studied on a computer network. This can be an internal network, or an external one offering courses to people in different places. In this job you would need to use web authoring and development software. You would also need to communicate well, give presentations, and design interesting learning programmes. You would build onli...

    $757 (Avg Bid)
    $757 Avg Bida
    4 bida

    ☑️FOR GOD SAKE MUST READ BEFORE YOU PLACE BID IF YOU ARE NOT A BLIND☑️ I AM ☑️NOT LOOKING BLIND PEOPLE☑️ You will blind if you plac bid without reading description. ☑️This work is not for Male and not from Home too, but Only Local Female Workers allowed who will work at my place✅ Female Bidders Required Urgent at Lahore Cantt for Day and Night Work on Commission Base Monthly at my place One wil...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    28 bida

    ☑️For God Sake Must Read before you place Bid☑️ I'm not Looking Blind People. ☑️Only Female Workers required who will work at my mentioned place ☑️ ✅This work is not from your home and not for male too✅ 2 Female Bidders Required at Lahore for monthy base work at my Place One will work in a day time and one will work in night time we will provide work service 24 hours. This is commiss...

    $147 (Avg Bid)
    Tempatan
    $147 Avg Bida
    28 bida

    Job description: We need a UK native to deal with our online store customer service work. The daily work mainly covers: Checking if all product pages online are active Checking Performance of the online store Answering and sending Emails from/to customers Checking and answering review, leave comments on it Optimize the product pages by Part time job, need you to work 1-2 hours everyday and using y...

    $13 - $26
    $13 - $26
    0 bida

    Since many years, my aim was to develop a business software where the user will have the possibility to modify the forms (invoices...) and the reports (inventory, purchase list, monthly report,...), After testing it, I decided to work with freelancers just like me; so if you are a little bit familiar with creating forms and reports with let's say Ms Access, and you are ready to do marketing j...

    $3807 (Avg Bid)
    $3807 Avg Bida
    6 bida

    find a computer repair technician in Bekasi, Jakarta who can also speak English

    $3 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hie. Looking for Freshers and Experienced Sales persons for our company, a leading Medical/ Health Insurance firm and one of the largest in India. The job involves spreading awareness and importance of Medical Insurance in today's hectic and stressful life. And in this process, sell our Health/Medical insurance policies. Payment and Incentives will be the best in the market and comes with l...

    $793 (Avg Bid)
    $793 Avg Bida
    2 bida
    Job Portal 6 hari left

    I want to design a Job portal which carry 4 segments. A Job Seaker, a job provider, a dealer and an advertisement panel

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    39 bida

    Hello, we need build API: website VS our company (computer) VS locals computer 1, cut scene from 1 hour ts file with specific time from to --> using ffmpeg --> i will provide commands 2, option to download original Ads mp4 files from our local servers and send it to website for download (~30 MB files) 3, option to download original 1 hours ts files from our local servers and send it to we...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    15 bida

    I am looking for someone who can help me to establish a RS232 connection between my devices and my computer using C#

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    8 bida

    - Design and develop features and modules for e-Commerce applications - Contribute in all phases of the development lifecycle (back-end and front-end) - Experience working with MVC frameworks (Laravel, Symfony, Kohana, Codeigniter, Zend, CakePHP) - Strong experience of JavaScript, HTML5, CSS3 experience - Strong communication skills- having the ability to understand and explain technical issue...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    11 bida

    already set environment configuration about the docker and harbor with IP [log masuk untuk melihat URL] and root 2019Asdf!#% and i need someone use docker to development a RabbitMQ create a single node will be good and the ip address [log masuk untuk melihat URL]

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    5 bida

    I need an Android [log masuk untuk melihat URL] which i can post govt jobs by admin panel or website and have fully contral

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    16 bida

    Proven software development experience in PHP - Good knowledge of relational databases, version control tools and of developing web services - Experience in common third-party APIs (Google, Facebook, Ebay etc) - Passion for best design and coding practices and a desire to develop new bold ideas - BS/MS degree in Computer Science, Engineering or a related subject - A strong understanding of da...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need the following 1. mysql database 2. windows service 3. a small windows terminal that can be installed in any computer that connects to the service 4. android and IOS app that connects to the service 5. web app that connects to the service in api. so it will be a very small windows + android+ios + web app that will connect to a service which have database and functions like 1. alert t...

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    3 bida

    With this project, you will be using the Google My Business Private API Requirements Of The Script You Write: Write a script that will be placed on my webserver which is already setup and working, php is already installed on the server. Retrieval of data, store data result on server and redirect user to a URL based on data result. Use OAuth 2.0 (you will be provided with a [log masuk untuk me...

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    20 bida

    JOB DESCRIPTION specifically for a CONSTRUCTION CORPORATION 1) CEO 2) COO 3) CFO 4) ADMIN / ACCOUNTING MANAGER 5) OPERATIONS MANAGER 6) HR MANAGER 7) PROJECT MANAGER 8) PROJECT SITE MANAGER 9) PROJECT SITE SUPERVISOR

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    • Full Stack PHP Development • MVC (1+ yrs)Description : We are currently looking for a PHP Full Stack Developer with 1+ years of [log masuk untuk melihat URL] : PHP(CodeIgniter knowledge is a must), MySQL, HTML, CSS, JavaScript, Jquery, AJAX, responsive front-end frameworks (e.g. Bootstrap), [log masuk untuk melihat URL] Qualifications : • B.E/B. Tech in computer science or a relat...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida

    This contest main goal is to identify individuals who have the potential of working on the initial logo and branding design of our online website and gaming platform. Also to identify designers that can continue working with us in future work with the same high quality and commitment. [log masuk untuk melihat URL] is an online platform where we want to make possible for anyone to earn money by ju...

    $300 (Avg Bid)
    $300
    6 penyertaan