Javascript remote computerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    317,063 javascript remote computer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Hanya edit file javascript plugin ter-install untuk mengubah animasi dropdown dan mengubah text di halaman payment gateway dan shipping yang terinstall

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun untuk Windows menggunakan Javascript.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    4 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida
    Build Website Tamat left

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $1600 (Avg Bid)
    $1600 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $500 - $500
    $500 - $500
    0 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida
    web design Tamat left

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $35 - $1400
    $35 - $1400
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Saya sedang mengerjakan skripsi dengan judul Implementasi Algoritma Boyer Moore pada chatbot, Nah saya punya sebuah script javascript yang mana script itu tentang boyer moore, Namun saya tidak begitu mengerti javascript, saya ingin proses yang ada pada javascript itu di rubah ke dalam php. Bagi yang minat silahkan hubungi sayay di 081911306790.. berikut file javascript yang ingin saya rubah ke php

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    3 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    - upload tulisan di web - membuat tulisan - mencari tulisan - mencari berita bukan copy paste (original) - meningkatkan hit rate - kerja online 24h (waktu kerja hanya 5-8 jam ) - sudah punya koneksi internet - tertarik jurnalisme - siap online di ym/gtalk/others

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    3 bida

    I need to write sop for M.S. in Computer Science focusing on AI technology and Machine Learning

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    21 bida

    Hi,freelancers. I 'm looking for someone for works for my company. My company specializes in software [log masuk untuk melihat URL] has more than 40 employees. You only need simple procedures, English and a computer to enter our company. Let me contact to find out more details. Thank you for reading me. Sincerely,

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    19 bida

    Experience & Skills : 1. Experience with front-end technologies like PHP, JavaScript, jQuery, HTML5, CSS2, CSS3, Bootstrap frameworks, Ajax, and modern JavaScript libraries (e.g. AngularJS/React JS, jQuery, NodeJS) 2. Experience in Laraval, code-igniter frameworks. 3. Must have experience with service implementation using service oriented architecture (SOA) patterns. Must have working exper...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    7 bida

    I'm going to hire who can meet the followings. You should be good at English. If you have javascript experience, it would be a great plus. - New freelancers are welcome. - This job is not for Africans, Arabian, Indians and Chinese. I've hired lots of guys from these locations already. Sorry for this. - You should be available for video call. Thank you.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    14 bida
    Php script and my sql 6 hari left
    DISAHKAN

    Use only MySQL commands. 1. UsePHPtoreusecommonelementsinyourwebsite PHP provides us with techniques to modularize and reuse our web application code. You need to refactor your web pages so that common static HTML elements such a menu, header and footer are written in common text files which are then included into your web pages. Name the include file(s) with a .inc 2. CreateaQuizAttemptstable C...

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    53 bida

    Greetings, I'm looking for an individual developer who is well-versed in Javascript/HTML5. On top of that, fluent English(UK, US) is required(Please confirm again this option) if not, your proposal will be ignored. Best, P.S not preferred for Indians. Thanks

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    15 bida

    - Demonstrable experience in Core PHP and MVC Frameworks like CodeIgniter & Yii - Demonstrable experience in relational databases like MySQL - Demonstrable experience in Web Services, API Development for Web/Mobile Frontends and Third Party API usage - Experience with web technologies like HTML5, CSS, JavaScript and AJAX - Familiarity with Source Code Management/Version Control Tools like ...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    10 bida

    We need a Python code that consumes live feed for a security camera and records the location of people in the store. It should be able to follow them using image processing methods and to try finding who they are using facial recognition if they have been to the shop before.

    $2615 (Avg Bid)
    $2615 Avg Bida
    17 bida

    I have a website which I will improve changing text into icons for as much as possible. These new icons will have to be used instead of text (from DB so certainty of the values) All to be integrated inside existing site. Some changes to existing forms and notification system (mainly chron jobs for emailing users) Development has to take place on my local machine so using desktop sharing softwa...

    $527 (Avg Bid)
    $527 Avg Bida
    55 bida

    1. Strong core PHP Hands on experience. 2. Strong Expertise in Codeigniter Framework. 3. Good Knowledge of PHP5, MySQL, jQuery, JavaScript, HTML5, CSS3, XML 4. Sound knowledge of database designing and application architecture planning for Core PHP projects. 5. Good debugging skills. 6. Expertise in PHP, MVC Frameworks and good technology exposure of Codeigniter 7. Should have good knowledge...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    10 bida

    Your task is to realize a perfectly responsive Wordpress website based on my needs and including my banner and pictures that must fit some mandatory speed requirements: less than 1s loading time on thinkwithgoogle speed test for 4G (all pages) less than 1.5s loading time on thinkwithgoogle speed test for 3G (all pages) Google Pagespeed Insights score > 93 for mobile and > 96 for desktop (al...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    90 bida

    • Experience with front-end technologies like PHP, JavaScript, jQuery, HTML5, CSS2, CSS3, Bootstrap frameworks, Ajax, and modern JavaScript libraries (e.g. AngularJS/React JS, jQuery, NodeJS) • Experience in Laraval, code-igniter frameworks. • Must have experience with service implementation using service-oriented architecture (SOA) patterns. Must have working experience with Web se...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    14 bida

    javascript, Php 5.6 core xampp mysql tasks to customised / modify existing pos software

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    41 bida

    Osticket works as a web email client in away. It stores on database Threads and Emails. This allows the system to parse the necessary data and create the tickets. Additionally, Osticket has API key interface we try to use it in case of automated jobs (cron-jobs). [log masuk untuk melihat URL] We need to create our own plugins (canned answers categories, email message on mouse over, Fwd message, ...

    $163 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $163 Avg Bida
    20 bida

    - Working closely with analysts, TL to enhance existing applications. - Continuously learn and improve skills. - Produce well-organized, optimized, and documented source code. - Should be able to work independently on assigned tasksbugs. Requirements : - Candidate must have # years of experience. - Strong PHP skills, both in scripting and object orientated programming (OOPS). - Good...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    8 bida

    I have PHP website project ready with me... I want to configure my own google compute module Ubuntu XAMPP server (f1-micro ) and host my website on it with DNS configuration.... I want it to be done from my PC by remote control of my PC...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    6 bida