Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,433 satu mare boitor tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    36 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    9 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    11 bida

    Terima Jasa pembuatan website dengan jangka waktu pembuatan kurang dari satu minggu.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    ...untuk memberikan nama baru bagi menggantikan nama "e-rezeki global high income". Nama mestilah COOL and TRENDY info program. erezeki global high income adalah salah satu sub program dibawah inisiatif erezeki yang di anjurkan oleh MDEC, agency kerajaan di bawah kementerian komunikasi danmultimedia (KKMM). Program ini adalah program menjana pendapatan

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54 Avg Bida
    119 penyertaan

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $429 (Avg Bid)
    $429 Avg Bida
    7 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    6 bida

    Tulis dalam Bahasa Malaysia Tulis satu artikel untuk perbandingan servis bagi blog. Berbanding 3-5 syarikat hosting server spec, etc.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    10 bida

    Dibutuhkan Jurnalis atau penulis berita tentang ekonomi Minimal 2 berita dalam satu hari

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan Jurnalis atau penulis berita tentang ekonomi Minimal 2 berita dalam satu hari

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    5 bida

    ...App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    11 bida

    ...App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    ...App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    10 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya membuat artikel sesuai dengan fakta atau realita yg saya tulis menjadi artikel denga...sejumlah artikel Saya membuat artikel sesuai dengan fakta atau realita yg saya tulis menjadi artikel dengan kata kata yang jelas dan menarik dan salah satu artikel saya sudah peenah masuk ke dalam salah satu acaa berita di tv nasional

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang mencari ahli design grafis utk interior rumah dan lain-lain

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    4 bida

    kami ingin membuat satu simulation mengenai application yg boleh scan barcode

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    6 bida

    Penulis artikel dan editor di salah satu majalah Pesantren.

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    1 bida

    Menunjukan setiap promotion,hadiah [login to view URL] yang diberikan sebelum atau selepas membuat satu perjanjian.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida